2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون بعد به هفته پیام بده چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 57 پست
به اندازه کافی بخاطر اینجا شکاک شدم نامزدمهمیشه بیشتر از این شک نندازی تو جونم

چته چرا حالت تدافعی داری 

مگه زورت کردن بیای سایت خب برو 

درم پشت سرت ببند

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادب كردن؟ من اكه بودم كات ميكردم جه توجيه مسخره اي! ادم واسه كسي كه واسش مهمه همسشه وقت داره بك هفته ...

کارش میدونم سخته

و سرکار باشه کلا دیگه فقط درگیر کار میشه

نمیخوام توجیه اش کنم ولی میشناسمش

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

کارش میدونم سختهو سرکار باشه کلا دیگه فقط درگیر کار میشهنمیخوام توجیه اش کنم ولی میشناسمش

داری خودتو گول میزنی 

اگه باز مسیج نداده بودی اونم مسیج نمیداد میگفتی سرش شلوغه ولی دیدی که تونست یه طومار تایپ کنه

چون نامزدی بهت میگم اگه عقد بودی اصلا برات پیام نمیذاشتم

از این برات شوهر درنمیاد به هزار و یک دلیل

عزیزم باید واقع بین باشی حواست باشه الان دوره شناختهبا شک نیفتادن تو دلت چیزی تغییر نمیکنه

داره میگه استوری عاشقانه رو واسه تو نذاشته

خب این اسمش شک انداختن تو جون آدمه

من ازش مطمینم بارها امتحانش کردم

رمز اینستا شو هم دارم

هیچی توش نبود

پیامای زمان مجردیش بود

دیدمم جواب دخترا رو چه جوری داده بود

دوستاشم بهش پیام داده بودن عکس زنای خراب و بهش داده بودن حتی جوابم نداده بود.

میخوام بگم اگه جایی اش میلنگید

صفحه چتا رو پاک میکرد

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خب نمیخوادت از این واضح تر!

اگه نمیخواست چهارسال نمیومد خواستگاری تا جواب بله رو بگیره

مگه دوستپسره

اینجوری حال آدمو بد میکنید

انگار من آویزون شم

که بزور بااام تو رابطه ست

پیامشو جواب بده بعد یه روز و بگو اگه برات مهم بودم حداقل پنج دیقه میتونستی بهم پیام بدی و چیزی نمیشد ...

قبلا هرروز پیام میداد

نمیدونم چش شده یهو

یه هفته بیخبرییییی

البته تو این چند روز حتی استوریم نمیذاشت

کلا ناپدید شده بود

ببین من شوهری دارم که به خاطر شغلش کلا هیییچ وقت نیست و انقدر سرش شلوغه که حتی نمیتونه تلفن هامون رو جواب بده و حتی من خودم تنهایی توی شهر غریب رفتم زایمان کردم یه هفته بچه م توی دستگاه بود من تنهاااا با شکم سزارینی بالا سرش بودم اخرم موقع ترخیص بهم اجازه نمیدادن بچه رو ببرم میگفتن مشکوکی این بچه پدرش کجاست ؟!! 

با این حال توی تمام دوران نامزدی شبا ساعت ۱ که میومد از سر کار بهم زنگ میزد و با نهایت خستگی یک ساعت باهام حرف میزد . همین حالا بعد از ۱۴ سال زندگی اگر شهر خودمون نباشه یا من رفته باشم شهر مامانم اینا حتتتتتما شبا حتی در حد دو دقیقه زنگ میزنه احوالپرسی میکنه 

اینا رو گفتم که متوجه بشی فقط در صورتی منطقیه که بهت زنگ نزنه که گوشیش رو توی محیط کار بگیرن ازش و شغلش شبانه روزی باشه در غیر اینصورت بدون ایرادی توی کاره

کارش میدونم سختهو سرکار باشه کلا دیگه فقط درگیر کار میشهنمیخوام توجیه اش کنم ولی میشناسمش

خودت هم خودتو توجيه ميكني هر قدر كارش سخت باشه ٥ دقيقه ميتونه روزانه واست وقت بذاره انقدر سرش شلوغ نيست كه نهارنخوره و دستشويي نره كه.٥ دقيقه از اين كارها كمتره خودداني 

ببخشیدا جسارت نشه یوقت بنظرم شما باید ادم شی شما باید ادب شیبعد یه هفته شما پیشقدم شدی پیام دادی افت ...

نامزدیم

دوست پسرم که نیست

میخواستم ببینم قهره چیه پیام نمیده

میخواستم ببینم مرگش چیه

چته چرا حالت تدافعی داری مگه زورت کردن بیای سایت خب برو درم پشت سرت ببند

تو حالت خوش نیست بابا