2777
2789
عنوان

چقد بعضیا راحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 86 پست
اره منم بجا شنیدم رتبه 50 هزار منطقه با سهمیه 25 شده 3 هزار

رتبشو نمی‌دونم چند شده ولی تو تیپ یک روزانه خوندن با این رتبه برگامو میریزونه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اتفاقا الکی گذاشتنهمه هم میدونن که سهمیه کاملا حرومه.

میتونن به این افراد مثل یه پدر رسیدگی کنن 

پول بدن کالا بدن وسیله بدن کارای دولتی مشاوره بیمارستان سوپر مارکتا و جیزای روری رو براشون تخفیف بزارن یا رایگان کنن اما اینا اومدن سهمیه دادن خودسونو راحت کردن

الان مثلا پدر من که هست میتونه رتبه منو کم کنه یا صندلی بخره مثلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم وعموهام همه توجنگ بودن چندسال وهیچوقت حتی کارت ایثارگری هم تهیه نکردن وگفتن واسه دفاع ازکشور ...

تقصیر اون بنده خدا ها که نیست تقصیر دولته 💔 و چقد باعث بدبینی شده

ولی بچها میشه بدون سهمیهم جای خوب قبول شد تروخدا ناامید نشید ما بی سهمیه ها باید بیشتر تلاش کنیم فقط

اره ولی کونمون پاره شده 

3 سال پشت کنکور بودم کوفت نمیتونم برم 

💔 اره دیگ اینم که من میشناسم دندون شهر خوب اورده

نمیتونن بخونن که بابا حتی اگه شرایط مشروطی و قبولی تو آزمونهای مربوطه رو هم دولت حل کنه براشون بازم من فکر نکنم بتونن پزشکای قابلیت باشن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
واقعا نامردیه ..سه بار پشت کنکور موندم دیگه مخم نکشید شوشو کردم

کارت درسته سیسی🤣

شوشوی خوب کردن کار هرکسی نیست 

واقعا نامردیه ..سه بار پشت کنکور موندم دیگه مخم نکشید شوشو کردم

منم احتمالا یه سال دیگم بمونم هنوز شروع نکرده خستم حالم بد میشه نمیدونم چطور میخوام ادامه بدم

عزیزم سهمیه رو که الکی ندارن منم خیلی حسودیم میشد قبلا ولی دیدم واقعا طرف خانواده شهیده پدر نداشته و ...

میتونن ب جای سهمیه براشون کتاب و ازمون فراهم کنن   این ته بی انصافیه که طرف هیچی نخونه تلاس نکنه بعد  رشته تاپ قبول بشه

نمیتونن بخونن که بابا حتی اگه شرایط مشروطی و قبولی تو آزمونهای مربوطه رو هم دولت حل کنه براشون بازم ...

دیگه نمرشونم که دولت میده بعد دانشگاه ها اونقد سخت نمیگیرن نهایتن نمیرنن تو دندون مردم اگه مهارت نداشته باشن شایدم کارشونو دوس داشته باشن و خوب بخونن