2777
2789
عنوان

چقد بعضیا راحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 86 پست
درسته که یه حقی دارن ولی این قصیه سهمیه ها واقعا در حق بقیه نامردیه درستع که باید دولت حمایت کنه اما ...

درسته عزیزم که خیلیا با این سهمیه پارتی بازی میکنن 

ولی خب خیلیا هم هستن که واقعا حق شونه 

مثل خیلی چیزای دیگه که توش پارتی بازی میکنن 

مثلا بانک‌ها که انقد پارتی بازی توش هست اینم 

نامردیه دیگه هرکی که از هرچیزی نادرست استفاده کنه 

نامردیه فقط برا سهمیه نیست 

اون بنده خداهایی که سهمیه حقشونه چیکارکنم پس؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول استادای زمان ما میگفتن سهمیه ای ها کاری با شما ندارند! جدای اینکه بنطر منم بعضیاشون واقعا حقشون ...

گی گفته بین خودشون رتبه بندی میشه؟ چرا بدون اطلاعات کافی حرف میزنی؟

استادتم حتما سهمیه اییه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

عزیزم سهمیه رو که الکی ندارن منم خیلی حسودیم میشد قبلا ولی دیدم واقعا طرف خانواده شهیده پدر نداشته و ...

عزیز خیلی ها پدرشون هست سلامت هم هست ولی سهمیه دارن زخم های جسمی خیلی هاشون خوب میشن یا بعضی ها 5 درصد دارن شاید بگید تاثیر نداره ولی من اگه داشتم امسال از شر کنکور خلاص میشدم تا وارد این بازی نشی متوجه نمیشی چقد در حق ما ظلم شده

اره ولی کونمون پاره شده 3 سال پشت کنکور بودم کوفت نمیتونم برم

اسی اخرین کنکورت معدل و ترازت چند شد

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

من رشته ای بدی انتخاب کردم الکی کنور دادم قبول شدم دانشگاه رفتم لیسانس گرفتم امدم بیرون واسه کار گفتن مدرکت به درد نمیخوره خودت باید کلی کلاس غیره بری 

الان کسی تجربی خونده همین مسیر منو طی کرد  همین زحمت منو کشیده ولی بعدش کار بود واسش

ولی من نه خیلی اشتباه کردم کامپیوتر برداشتم خیلی 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
بقول استادای زمان ما میگفتن سهمیه ای ها کاری با شما ندارند! جدای اینکه بنطر منم بعضیاشون واقعا حقشون ...

مثلا از 100 تا صندلی دانشگاه 30 تاش دادن سهمیه های 25

بعد مثلا کلا سالی 8هزار نفر سهمیه 25 باشن 

دارن توی رقابت خیلی کمتر برای صندلی های خیلی بیشتر رقابت میکنن

و چرا معلومه وقتی 30 تا از صندلی های یه دانشگاه مختص اونا میزارن شانس ما کمتره

باشه 😂نمیدونم چرا حس میکنم دانشگاه ایران 😂

نه 

من هزینه پرداخت میکنم ،دو تا دانشگاه بیشتر نیست تو سال ورودی ما اینجوری باشه تو تهران  😅

کلا اینجوری بود که سهمیه ای میفتاد درسیو باز جبران میکردن براش و عقب نمیفتاد ،یا واحدای بالاتر از مجاز داده بودن به بچه ها ،من هر جوری فکر میکنم نمیدادن به ما ...

ما به زور واحد بالاتر بهمون میدن ،یه عده هر کاری دوست داشته باشن میکنن ،اصلا نمیفهمم چه جوریاست 😅

You're all the things I've got to remember

عزیزم سهمیه رو که الکی ندارن منم خیلی حسودیم میشد قبلا ولی دیدم واقعا طرف خانواده شهیده پدر نداشته و ...

طرف 3ماه رفته جبهه ،سالم هم برگشته بعد سهمیه داره  ،این الکی دادن دیگع

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

گی گفته بین خودشون رتبه بندی میشه؟ چرا بدون اطلاعات کافی حرف میزنی؟استادتم حتما سهمیه اییه

فقط یه استاد سهمیه ایه که از سهمیه حمایت میکنه و بس دیگه 😅

You're all the things I've got to remember