2777
2789
عنوان

کنکور ریاضی

61 بازدید | 11 پست

شاید خیلیا برای کنکور هندسه گسسته و امار رو حذف میکنن اما این برای منیی که میخوام تهران قبول بشم حتمیه باید حتما تستاشوو بزنیم چطور میتونم رایگان فیلم تست کنکور گسسته و هندسه و آمار ببینم؟ چون تا الان خیلی هزینه کردم دیگه نمیخوام هزینه کنم 

چه رشته ای هدفته؟من دهمم اگه برمیگشتی گذشته چیکار نمیکردی

از سال دهم شروع میکردم برای کنکور 

کامپیوتر و مکانیک

به نظرم اونقدری به خودت سخت نگیر که کلا بیخیال درس بشی ولی بازم تا جایی که میتونی درس شیمی تو قوی کن چون شیمی پایه قوی میخواد برای فیزیک نهایی کل سوالا مثالای کتاب سوالای اخر هر فصل رو خودت حل کن معلم خوب خیلی تو فیزیک تاثیر داره

برای ریاضی هم سوالای کتاب رو هر شب چندتاشون حل کنی خودت با معلمت هماهنگ باشی که برای امتحان نهایی اخر دهنت فقط یه مرور کوچیک بخوای

درسای عمومی هم با معلم پیش یرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکبه. معدل دوازدهمت زیر 19 بشه سخته تهران قبول شی.

اره متاسفانه پارسال مادربزرگم اوایل خرداد فوت کرد کلا همچی بهم ریخت خودمم به زور درس میخوندم نتونستم خیلی اماده برم سر جلسه امسال میخوام ترمیم بزنم اما نمیدونم میترسم هر دو رو خراب کنم

اره متاسفانه پارسال مادربزرگم اوایل خرداد فوت کرد کلا همچی بهم ریخت خودمم به زور درس میخوندم نتونستم ...

تسلیت میگم. نه بنظرم یازدهم رو ترمیم نزن نمرتم بد نیست کفاف میده. عوضش هر درس رو یه 5 درصد بیشتر بزنی جبران میشه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد.