2777
2789
عنوان

چقد بعضیا راحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 90 پست
نگفتم حقشون نیست من اونا رو مقصر نمیدونم تقصیر دولته دیگاره دیگه دزدی که هست تو جامعه اینا هم روش ای ...

آره عزیزم درسته 

دولت باید مدیریت کنه 

نه من حرفم این نیست که اینم روش 

میگم ینی اگه قرار باشه این طفلیا مقصر باشن 

جاهای دیگه همچین کاری میکنن که اونا 

مقصر ترن آخه هیچکی به اونا ایراد نمیگیره 

فقط برا سهمیه ایی ها یادشون میاد.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مازاد کجا بوده من نمیگم که هیچی ندن بهشون بدن پول بدن کارای دولتی رایگان بدن مثل یه پدر بدن نه که بی ...

یکی پدرشو بخاطر وطن از دست داده بخاطر نظام . یکی بخت و اقبال ازش گرفته . این دوتا یکین ؟

جاریم هم سهمیه ۲۵ درصدی داشت، معدلش نوزده اینا بود، سه سال پشت کنکور موند برا پزشکی و دندان، الان تو ...

بدون چقدر رتبه وترازش داغون بوده که باسهمیه 25قبول نمیشده من شوهرم سهمیه نداره خدایی بعدپزشکی عمومی خوندولی دوستش که سهمیه داره خیلی درصداش پایین تر ازشوهرم بوده جای خوبی قبول شده حتی توازمون استخدامی بعضی ازدرساشونمره منفی زده بودخداشاهدیعنی کارنامه اشواورده بودمافقط میخندیدم که چجورقبول شده 

گاهی انسانم آرزوست
یکی پدرشو بخاطر وطن از دست داده بخاطر نظام . یکی بخت و اقبال ازش گرفته . این دوتا یکین ؟

ببین اون پدرخودش تصمیم گرفته که دفاع کنه ازکشور مثل خیلی ازپدرای دیگه که الان توکشوردارن چرخ مملکت رومیچرخونن بدون ادعارفتن اوناهم خیلی اتفاقات براشون افتاده خیلی ازکارگرها خیلی ازمهندسین واسه کشورتوحین انجام وظیفه فوت کردن اون بچه هم پدرشوازدست داده من خودم میدونم سخت بدون پدربزرگ شدن وخداروشکر خونواده ام استفاده نکردن ازاین مزایا چون میبینم خیلی نفرین میکنن واکثراراضی نیستن 

گاهی انسانم آرزوست

من که نمیگم اصلا نرسن بهشون میگم سهمیه بی انصافیه مخصوصا در حق اونایی که شرایط سختی دارن

چقدر خدا دوسشون داره چقدر راحت زندگیش روال میشه من بعد

چرا فکر میکنید میتونن بخونن تو دانشکاه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
جونم عزیزم سوالی داشتی؟

نه عزیزم یادمه پارسال یکی مثل شما تاپیک زده بود پزشکی قبول شده بعد رفته بود پر بازدید فکرکنم شما بودی نه؟اگه همونی خیلی خاکی و متواضع هستی اصلا طوری رفتار نمیکنی که دانشجو پزشکی هستی🥺

نه عزیزم یادمه پارسال یکی مثل شما تاپیک زده بود پزشکی قبول شده بعد رفته بود پر بازدید فکرکنم شما بود ...

نه والا من تاحالا با همچین مضمونی تاپیک نزدم 😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببین اون پدرخودش تصمیم گرفته که دفاع کنه ازکشور مثل خیلی ازپدرای دیگه که الان توکشوردارن چرخ مملکت ر ...

خودش که خواسته بله .... اما تفاوت بسیاره شما فرض کن اپشنه برای افراد نظامی! مثل هتلو جا که میدن به کارمندا! گفتنش اسونه ولی هر لحظه اش بازی با مرگه

میتونن درسای دانشگاه راحتره نهایت دیرتر تموم میکنم دوسال

خیر مشروطیت بیشتر از سه ترم اخراجه همچین چیزی نیست 

هیچ جای دنیا هم درسای دانشگاه راحت نیست 

خیر مشروطیت بیشتر از سه ترم اخراجه همچین چیزی نیست هیچ جای دنیا هم درسای دانشگاه راحت نیست

خب مشروط نمیشن مثل خر میخونن خودشونو می‌رسونن ترم اول درستی وایسا حتی میتونن یه ترم مرخصی بگیرن همون موقع خودشونو پاره کنند فقط واسه مشروط نشدن بعدش رو غلتک افتادنه