2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 27 پست

یه راهکار خفنم بگم بهت خوب جواب میده...اصلا به روی خودت نیار که میدونی یا حداقل اگه میدونه که میدونی یه مدت جوری وانمود کن که شوهرتو بخشیدی...مثلا یه دعوای الکی برای اینکارش راه بنداز تهشم با گریه بگو قول بده دیگه اینکارو نکنی وتمومش کن.......بعد بیا به شوهرت بگو فلان جا فلان کلاس رو ثبت نام کردم و مثلا روزای زوج از ساعت 4 تا 6 عصر کلاس دارم و دقیق هر روز از اون ساعت برو بیرون و پشت در خونه کشیک بده...مطمئن بشه دیگه همیشه سر اون تایم نیستی یا زنه رو میاره خونه یا باهاش میره بیرون....یادت باشه حتما چه وقتی اوردش خونه چه وقتی بردش بیرون زنگ زنی بلافاصله به پلیس و چندتا از مردای فامیلتون (حتما مرد باشن) حداقل 4نفر باشن......بعد برو بالاسرشون و بگو پلیس صورتجلسه کنه اینجوری هم صورتجلسه داری هم شاهد دیگه رای دادگاهو میگیری

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
مرسی عزیزم خودش الان اعترا کرده میتونم صداشو ضبط کنم بعدا نزنه زیرش جریان مفصله

ارررررررررره 100 درصد اصن به یه بهونه ای صداشو ضبط کن...... یا مثلا شرط بزار برای اینکه ببخشمت باید جلوی بابام و داداشام بگی چیکار کردی ازم معذرت خواهی کنی .....اینجوری شاهدم داری که اقرار کرده بعدا نمیتونه بگه صدای من نیست و اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد بعدش محکوم شد؟

متهم منم از من شکایت کرده ...... نه خداروشکر تا اینجا که همه چی به نفعمه چون کاری نکرده بودم واقعا....ولی باباش رفت به هممه فامیلا و مسجد و اشناها گفت عروسم خیانت کرده!.....نمیگذرم ازشون بابت ابرویی که به ناحق ریختن ازم

گفتش اگه مدرک معتبری نداری بهتره شکایت نکنی چون به جایی نمیرسهقاضی عدله محکمه پسند میخواد که بعدا هم ...

دقیقا من خودمم الان تو همین پروسه دادگاه اینا برا همین شکایتم

دقیقا من خودمم الان تو همین پروسه دادگاه اینا برا همین شکایتم

انشالله ختم به خیر بشه عزیزم

اینم بگم چون تازه همین الان فرستاد گفت اگه شکایت کنید و نتونید ثابت کنید بعد شوهرتون میتونه اعاده حیثیت کنه

آواکادو سایت🥑                                                            

انشالله ختم به خیر بشه عزیزماینم بگم چون تازه همین الان فرستاد گفت اگه شکایت کنید و نتونید ثابت کنید ...

بله دقیقا حتی اگه وکیل بگیره شوهرش میتونه همراه اعاده حیثیت پول وکیل و رفت و امدم از زنش بگیره میشه مطالبه خسارات دادرسی

انشالله ختم به خیر بشه عزیزماینم بگم چون تازه همین الان فرستاد گفت اگه شکایت کنید و نتونید ثابت کنید ...

انشالله 

خواهر خیلی دعا کن برام