2777
2789
عنوان

چقد بعضیا راحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 90 پست
درسته عزیزم که خیلیا با این سهمیه پارتی بازی میکنن ولی خب خیلیا هم هستن که واقعا حق شونه مثل خیلی چی ...

نگفتم حقشون نیست من اونا رو مقصر نمیدونم تقصیر دولته دیگ

اره دیگه دزدی که هست تو جامعه اینا هم روش اینه حرف شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه استاد سهمیه ایه که از سهمیه حمایت میکنه و بس دیگه 😅

دقیقاااااااا

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

مثلا از 100 تا صندلی دانشگاه 30 تاش دادن سهمیه های 25بعد مثلا کلا سالی 8هزار نفر سهمیه 25 باشن دارن ...

از اول این ۳۰ تا صندلی نبوده مازاد برای اینا باز کردن . منصف باش کسی که باباش موجیه یا معلول شده نمیتونه بره سر کار کلی کتای تست و استادای برتر شرکت کنه با منو شمای ادم عادی یکی ایم؟ نگران نباش اونی که ذاتا تنبل باسه یا از دانشگاه بیرون نمیاد یا تو کار موفق نمیشه

عزیز خیلی ها پدرشون هست سلامت هم هست ولی سهمیه دارن زخم های جسمی خیلی هاشون خوب میشن یا بعضی ها 5 در ...

منم درکش کردم یه از دوستام رفت تور راهیان نور پاشو گذاشت روی مین آسیبش جزئی بود ولی داییش برای جانبازی ۲۵ درصد درست کرد همون سال وکالت قبول شد و اداره محیط زیست وکیل رسمی شد درحالیکه ما ۴ سال پشت کنکورش بودیم

🤣🤣🤣اولیش گوه بود اشتباه کردم زنش شدم دومی خوبه خداروشکر

خب دیگه خداروشکر 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم شما دانشجو پزشکی هستی؟

جونم عزیزم سوالی داشتی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دیگه نمرشونم که دولت میده بعد دانشگاه ها اونقد سخت نمیگیرن نهایتن نمیرنن تو دندون مردم اگه مهارت ندا ...

نه بابا مهارتی هم کسب نمیکنن دندون و پزشکی هم فرقی نمیکنه تهش میشن اون ده بیست هزارتا پزشک و دندانپزشک بسکار مملکت 

وای خدایی؟

به خدا 

از اول این ۳۰ تا صندلی نبوده مازاد برای اینا باز کردن . منصف باش کسی که باباش موجیه یا معلول شده نمی ...

مازاد کجا بوده من نمیگم که هیچی ندن بهشون بدن پول بدن کارای دولتی رایگان بدن مثل یه پدر بدن نه که بی انصافی قبول شن

الان کسی که یتیمه چی کسی که پدرش نمیتونه کار کنه چی 

همین طرف الان پولدارم هست کی گفته من نمیتونم کلاس برم کتابام بزور خریدم حتی جای خوندنم ندارم

نه بابا مهارتی هم کسب نمیکنن دندون و پزشکی هم فرقی نمیکنه تهش میشن اون ده بیست هزارتا پزشک و دندانپز ...

اره خو تا اینا بیکار شن با جون مردم بازی شده