2777
2789
پس صلاح دونسته منم هرچی گفتم نزد

همینم خوبه بابا از قبلی حداقل بهتر شدم🙂😂

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم مثل دلقک ها بودم دکترم کورتون نزد بعد یکسال و ۲ ماه بهتر شد هنوزم دارم ولی بهتر از قبلهباید ...

دکترم گفته بیا بزنم اما تو نی نی سایت بعضیا گفتن جای آمپولی که میزنن گود میشه میترسم

واقعا کورتون بزنم به نظرتون؟

فعلا نه بدون دستور پزشک نزن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

افرین خوشبحالت 🫠

منم مثل تو نوک دماغم گرده بابا ولی قبلا خیلی بد بود واسه همین الان چیزی نمیگم

منم مثل تو نوک دماغم گرده بابا ولی قبلا خیلی بد بود واسه همین الان چیزی نمیگم

من خیلییی گرده و مستقیم حتی اوایل عمل روبه پاین بود حتی میگفتن بینیت بد شده 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
من خیلییی گرده و مستقیم حتی اوایل عمل روبه پاین بود حتی میگفتن بینیت بد شده

منم اینجوریم الان نمی‌دونم درست بشه یا نه

پیش کی عمل کردی؟ چه مدلیع

پیش نبی پور اشرفی تهران،ببین مدلش یه قوس ملایم داده بیشتر طبیعی هستش منم دوست داشتم فانتزی تر میشد اما دکترم گفت فاصله لب و بینی ات زیاده نمیشه هر کی میبینه میگه خوب شده اما خودم میگم نوکش خیلی گرده

یعنی روبه پاینه؟

اره گرد و سفته

پیش نبی پور اشرفی تهران،ببین مدلش یه قوس ملایم داده بیشتر طبیعی هستش منم دوست داشتم فانتزی تر میشد ا ...

اها تهران عمل کردی مبارکه اره منم اول گفتم طبیعی بعدا پشیمان شدم

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...