@margrit
سایر دستورهای انتقام :
ذکر یا قابض ( یا قابض ۹۰۳ بار و تجسم فرد ظالم : یا اینکه یا قابض مثلا اکبر زاده ی معصومه : ۹۰۳ بار و دائم حین ذکر اکبر تجسم بشه ،،، یا مثلا یا قابض مریم زاده ی کبری : ۹۰۳ بار و رائم حین ذکر مریم تجسم بشه ( یکی میگفت من ۲ هفته هر روز انجام دادم ) روز چهاردهم اون شخص به هلاکت رسید [ شخص مورد نظر بابد واقنی ظالم باشه ]
دعای سِمات ( عصر های جمعه تا اذان مغرب روز جمعه [ آخرای دعا درخواست میکنی خدادانتقامتو از دشمن بگیره ( فلان بن فلان ( فلان زاده ی فلان )
دعای مقاتل بن سلیمان ( براب حوائج مختلف ) : ۱۰۰ مرتبه پشت سر هم بدون قطع کردن و بدون صحبت باکسی
ایتا رد تازگیا بلد شدم
قبلنام زیارت عاشورا و نماز زیارت حضرت حسین بعدش بلافاصله دعای علقمه بعدش بلافاصله دعای معراج
دعای علوی مصری
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
هیچم نیاز نیست عربیشو بخونی که وقتتو بگیره ترجمه ی فارسیشو بخون قشنگ تایمت نصف میشه : نشون به اون نشون که من نیت کردم تو دلم : پیش یه روحانی که استخلره هاش غالباً درست درمیاد : میشه ادعیه ی شرعی و قزآن رو به فارسی هم خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش
صب داشتم به حاج آقا و استخاره هاش ( عمل بکنم نکنم ) فکر میکردم چشمم افتاد به ساعت گوشیم ۵:۵۵ ( ۵:۵۵ : به نصایح آن مرد خردمند گوش بده