2777
2789
عنوان

طلسم یهو دی دارم تو زندگیم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 60 پست
مررررسیولی حقیقتش من رغبت نمیکنم نماز بخونم چون خیلیییی توسل کردم و نشد

چون حاجت نگرفتی نمازت ترک شده یا دلیل دیگه ای داره؟!مثلاً اذیت میشی ویا....؟

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون حاجت نگرفتی نمازت ترک شده یا دلیل دیگه ای داره؟!مثلاً اذیت میشی ویا....؟

نه چون هرررچقدر صدا زدم نشد

بخدا اینقققققدر التماس کردم دریغ از یه نگاه

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

اسی توحونتون مدام اذان پخش کن سوره بقره پخش کن حرز امام جواد بگیر اسپند و کندر دود کن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

نه چون هرررچقدر صدا زدم نشدبخدا اینقققققدر التماس کردم دریغ از یه نگاه

ببین سورع نور و بقره بزار نماز بخون به مشهد زنگ بزن دعا میدن غسل و ...انجام بدی باطل میشه خودشونم خیلی خبره هستن

یه شات فرستادم + گیرنده ی جادو کیه ؟ ممکنه این روش جواب بده ( من با این روش فهمیدم رل سابقم از شهرشو ...

@margrit‍ 

سایر دستورهای انتقام : 

ذکر یا قابض ( یا قابض ۹۰۳ بار و تجسم فرد ظالم : یا اینکه یا قابض مثلا اکبر زاده ی معصومه : ۹۰۳ بار و دائم حین ذکر اکبر تجسم بشه ،،، یا مثلا یا قابض مریم زاده ی کبری : ۹۰۳ بار و رائم حین ذکر مریم تجسم بشه ( یکی میگفت من ۲ هفته هر روز انجام دادم ) روز چهاردهم اون شخص به هلاکت رسید [ شخص مورد نظر بابد واقنی ظالم باشه ] 

دعای سِمات ( عصر های جمعه تا اذان مغرب روز جمعه [ آخرای دعا درخواست میکنی خدادانتقامتو از دشمن بگیره ( فلان بن فلان ( فلان زاده ی فلان ) 

دعای مقاتل بن سلیمان ( براب حوائج مختلف ) : ۱۰۰ مرتبه پشت سر هم بدون قطع کردن و بدون صحبت باکسی 

ایتا رد تازگیا بلد شدم 

قبلنام زیارت عاشورا و نماز زیارت حضرت حسین بعدش بلافاصله دعای علقمه بعدش بلافاصله دعای معراج 

دعای علوی مصری 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

هیچم نیاز نیست عربیشو بخونی که وقتتو بگیره ترجمه ی فارسیشو بخون قشنگ‌ تایمت نصف میشه : نشون به اون نشون که من نیت کردم تو دلم : پیش یه روحانی که استخلره هاش غالباً درست درمیاد : میشه ادعیه ی شرعی و قزآن رو به فارسی هم خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش 

صب داشتم به حاج آقا و استخاره هاش ( عمل بکنم نکنم ) فکر میکردم چشمم افتاد به ساعت گوشیم ۵:۵۵ ( ۵:۵۵ : به نصایح آن مرد خردمند گوش بده 

اون طرفا دعا نویسای ماهری دارن چون نزدیکن یه عده مکانا

آره عجیب کارای شیطانی بلدن بکننا

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست