یه شات فرستادم +
گیرنده ی جادو کیه ؟ ممکنه این روش جواب بده ( من با این روش فهمیدم رل سابقم از شهرشون تهران جادوگر ی.هودی پیدا کرده
۷ مرتبه پشت سر هم بدون قطع کردن و بدون صحبت با کسی : ۷ مرتبه پشت سررهم یوره ی تکویر بخوان ( جهت پیدا شدن جادو در خانه و محل کار هست " من انجام دادم یادمه بعد از ظهر بود خوندم ۷ تا ، چیزی تو خونه پیدا نسد خودمم تا حدی مطمئن بودم زنداداشم دعا خونمون نمیاره و فقط برای من میگیرن از راه دور ( رل سابقم الآن با خواهر زنداداشم دوسته و ۳ تایی با هم همدستن ) ، ولی صبحش خواب جادوهامو دیدم : جریانشو تاپیک کردم تو اکانت سایوجان ( خودمم تعلیق یکطرفه شده ) ،
جهت پیدا شدن دعا در خانه و محل کسب هست اگر چیزی پیدا نشد یعنی دعا نداریم ولی اگه جادو سدیم ولی تو خونه نیست و جای دیگه س : یه جورایی راهی براس پیدا میشه و یه جورایی الهام میشه مثلا مثل من که خواب دیدم
دستور انتقام از گیرنده ی جادو : به مدت ۷ روز پشت سر هم روزی یک سری ( یا ۲ سری ، یا سه سری : زیارت عاشورا ،، بعد ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین ع ( مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله ،، بعد بلافاصله دعای علقمه بخوان ( در دعای علقمه به کلمه ی : وَ عَنّي و عَنْ ذكري : که رسیدی اون دشمن رو نفرین کن [ مثلا بگو مریم زاده ی کبری یا مثلا اکبر زاده ی معصومه یا مثلا میلاد رحیمی ] ولی اکه از دشمن مطمئن نیستی ( یا اینکه ۹۹ درصد مطمئنی ۱ درصد مطمئن نیستی اسم نبر فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی من نمیدونم ) بعدش بقیه ی دعای علقمه رو بخون ( از : وَأکْفني تا آخر دعای علقمه ) ،، بعد بلافاصله دعای معراج بخون [[ خیلی خیلی عالیه این دعای معراج ، ترجمش شبیه علقمه س ]]
۷ روز بعد از نماز اول وقت صبح ( میشه بعد از نماز اول وقت ظهر و اول وقت مغرب هم خواند )
فقط یه سری بخونی میشه ۷ تا ، ۲ سری میشه ۱۴ تا ( ۷ × ۲ = ۱۴ ) ، سه سری میشه ۲۱ تا ( ۷ × ۳ = ۲۱ )
البته میشه روزی یکبار خوند تا ۷ روز ، اگه ادامه میدید ۱۴ تا بشه ، یا ۲۱ تا بشه