2777
2789
عنوان

طلسم یهو دی دارم تو زندگیم 🥲

608 بازدید | 60 پست

اینو یه سیدی گفت

خسته شدم بچها :)

بخدا اگه ی ساعت بخندیم بعدش دهنمون سرویس میشه بایددددد دعوا خانوادگی بشه

بابام دوساله مریضه و فلج شده 

هیییییییچ درآمدی نداریم 

جو خونه بشدت منفیه

هرکاری میکنم نمیشه

رفتم پیش دعانویس دعای قرآنی داده جواب نداد

دلم خونه

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بدترین سخت‌ترین نوعه خدا ب دادت برسه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدترین سخت‌ترین نوعه خدا ب دادت برسه

🥲

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

کجا ساکنی

اهواز

به طلسم،اعتقاد دارم ، جواب این سوالم رو میدی ؟ایا قدرتی از قدرت خدا بالاتر داریم؟ فقط بگو آره یا نه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

به طلسم،اعتقاد دارم ، جواب این سوالم رو میدی ؟ایا قدرتی از قدرت خدا بالاتر داریم؟ فقط بگو آره یا نه

بزار بهت توضیح بدم من سر این قضیه دهنم سرویس شد 

میدونی چرا؟ هر دفعه میگم هیییچ قدرتی بالاتر از خدا نیست

ولی کارییییی نمیکنه

من دارم ، زندگیم خوب نیست ، کاراهم به سختی پیش می ره با راحتی از دست می ره ، ضررهای هنگفت مالی می کنم ،هر چی تلاش می کنم پول به دست می ارم به راحتی برام صفر می شه ، خواب ندارم 😔

یه دعا هم من میگم بخون انشالله جواب میگیری

بگو

بزار بهت توضیح بدم من سر این قضیه دهنم سرویس شد میدونی چرا؟ هر دفعه میگم هیییچ قدرتی بالاتر از خدا ن ...

میدونم عزیزم،کاملا درکت میکنم،ولی وقتی اینقدر باور داری که این طلسم پرقدرته،پس واقعا میشه...حتما حتما سمت قرآنی برو ،پیش یه آدم معتبر،بقیه فقط پول میگیرن و کاری نمیکنن یا فقط اثر موقتی داره...انشالله درست میشه عزیزم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

قطعا نه قدرتی بالاتر از خدا نیس

قطعا و حتما