2777
2789
عنوان

بابام خجالت میکشه بگه دخترمو شوهر دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 98 پست
دقیقا درسته منم با همین حرفا پدرمو راضی کردم موافق بود ولی الان ک علنی شده انکار خجالت مبکشه نمیتونه ...

البته من فامیل دلسوز زیاد ندیدم ...حسودی هم می‌کنن منتها در قالب دلسوزی ...اگر اخلاق وفرهنگ خانوادگی برات مهمه که حرف بقیه رو بی خیال بشو پدرتم ببینه تو راضی هستی دیگه خجالت نمی‌کشه به نظرم از اخلاق ها و کارهای خوب همسرت براشون تعریف کن ..تا اونا هم دلشون قرص بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام داری مثه فامیلای ما حرف می‌زنی ک 😑😑😑

پس راست میگن  واقع بین باش  خانواده ی همسر همیشه عروس  رو اذیت میکنن وچه بد که ازلحاظ سطح مالی پایین ترباشن شوهر تاوقتی زیریه سقف نرفتی بدی هاشو  متوجه نمیشی  اون  وقت نشینی  غصه بخوری  بگی من وخانوادم براخودمون  کسی هستیم  اینا به خانوادم یاخودم بی احترامی کردن

ببین یه میلیاردرم میخاستی اوایلش فامیلای دو بهم زن هر کار بگی میکنن دل سزدت کنن همیشه تو عقد مراقب باش با یه جرقه کوچیک یه دغوای بزرگ درست میکنن گذر زمان همه چی مشخص میکنه دامادای خودشون تو زرد در میان تو راه خودتو برو

البته من فامیل دلسوز زیاد ندیدم ...حسودی هم می‌کنن منتها در قالب دلسوزی ...اگر اخلاق وفرهنگ خانوادگی ...

فامیلای ما از دم همه حسودن 

الانم شایذ ب این نامزد من حسادت نکنن ولی خب من نمیتونم بذارم پای خیر خواهیشون 

بابام نمیفهمه ک اینا دشمنن تا فامیل. 

کاربری از آذر ماه دست منه 

هیچ وقت هدفتون تو زندگی راضی نگهداشتن اطرافیان نباشه چون قطعا نابود میشید

بابام اینو درک نمیکنه ک مامانم ک دیشب تا صبح نخوابیده م درک نمیکنه چهل ساله بخاطر حرف مردم زندگی کردن 

کاربری از آذر ماه دست منه 

خب به شوهرت برس اگه پول داری لباس خیلی شیک و ساعت و کفش و گوشی خوب بگیر براش‌ 

بهش بگو بابات با چی حال میکنه اونم همون کارارو بکنه مثلا بابام عشق اخبار اینترنشناله شوهرمم هر موقع پیششه با هم میبینن و حرف سیاسی میزنن بابامم حال میکنه

همه مدلی داریم اختلاف دارن قهر میکنن داماد پولدار پولدار ک ن ولی معمولی زیاده میدونی مشکل اینه سطح ب ...

هیچ فرقی  ندارن 

مگه بابات از اول پولدار بوده؟ 

مکه پول معیار سطح ادماست؟ 

تخصیلات پدر خودت چیه؟  چطور پولدار شده؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بگو بابا جان یکبار بشین قشنگ فکر کنن پسره اگه پولدار بود ولی از اون طرف همه فن حرف بود چی یا خانوادش یه چیز درب و داغون بود چی پدر من عزیز من بزرگوار این حرفها همه از روی حسادت چرا نمیفهمی دخترت رو سپردی دست خانواده بافرهنگ و خوب اینا هم مدام حسادت میکنن پسره آقا سالم اهل مواد و زن بازی نیست. کی نخواد عزیزم انتخابت عالیه پولدار بود ولی ببخشید بی وجود بود خوب بو. 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

مادر پدرتون تحت تاثیر حرف بقیه قرار گرفتن،یه مدت ک بگذره و دیگران هم خوبی همسرتون رو ببینن مطمئن باش ب خوبی هم ازش یاد خواهند کرد،گذر زمان همه چیزو درست میکنه.فقط شما همسرتون رو تو این شرایط تنها نزارین و این موارد رو ب روش نیارین

اگه خودت از انتخابت مطمعنی تحت تاثیر حرف هیچ کس قرار نگیر از زندگیت لذت ببر

من یه عمه خیلی خوشگل داشتم از یه پسر زشت خوشش اومد همه میگفتن دیوونه است میخواد با این ازدواج کنه لیاقتش بیشتره

مامان بزرگم چندین بار با بی احترامی پسره و خانواده اش از خونه بیرون کرد

اما بالاخره ازدواج کردن

خانواده اش خیلی خوبن

خود پسره بشدت اهل کار

خانواده دوست

با فرهنگ 

خیلی به عمه ام و خانواده اش احترام می زاره

مهربون

۲ تا بچه موفق تحصیل کرده مودب دارن

طوری که الان همه حسادت زندگی خوب عمه ام رو میکنن

قیافه اشم چون پا به سن گذاشته بهتر شده

همون طلاق گرفته ها رو موال بزن براشون بگو خوبه زندگی من مثل اونا بشه؟ 

اسی شوهر منم بیکار بود دانشجو بود ازدواج کردیم

همه مخالف بودن و عیب میکردن الان عاشقش شدن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗