2777
2789
عنوان

بابام خجالت میکشه بگه دخترمو شوهر دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 98 پست
اولین بچشونی که ازدواج میکنه؟انگار خانوادت درک درستی از شرایط جامعه ندارن الان خیلی پسرا ازدواج نمیک ...

ن خواهرم و برادرم ازدواج کردن اونا فامیلن 

ن اتفاقا درک داشتن فامیلای فضول همه چیو خراب کردن با حرفاشون

کاربری از آذر ماه دست منه 

با پدرت صحبت کن بخدا که دور وریدهای من حتی کسانیکه فک میکردم دوستان هستند همه حسود درآمدن بخاطر اینا ...

همین دیگه باور کن عمویی ک الان مخالفه چندین ساله منو ندیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش باتعاریف خودت همین پسر بااخلاق ورفتارش همچین خودشو تودل خانواده وفامیل جا میده بیا وببین😊

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
مطمئن باش باتعاریف خودت همین پسر بااخلاق ورفتارش همچین خودشو تودل خانواده وفامیل جا میده بیا وببین😊

دقیقااا من ازش مطمئنم ک سر بلندم میکنه 

بغد اصلا اینا ب کنار مهم اینه چهار ساله درکم کرده پا ب پام اومده 

پدرمم همینا رو گفتم رضایت داد الان ک بقیه فهمیدن انگار خجالت میکسه 

عزیزم سنت که کم نیست تحت تاثیر حرف بقیه قرار میگیری چهار سال با طرف معاشرت کردی کلی اخلاق و رفتارش رو سنجیدی حالا به خاطر حرف بقیه میخوای دلسرد بشی ..خانوادش هم خوبن فرهنگ ورفتارآدما از پولشون مهم تره ...من چی بگم که خانواده شوهرم نه سواد دارن نه پول نه شعور ...دارم با شوهرم زندگی میکنم مهم خودمون دو نفریم که همدیگه رو دوست داریم....

شما هم میخوای ازدواج کنی همیشه یادت باشه اولویت شما الان همسرته نه پدر ومادر و نه فامیل ...از الان راه دخالت بقیه رو توی زندگیت ببند تا آرامش داشته باشی

اصلا تابلو نیست اونا بخاطر موقعیت شغلی ومالی شما دندون تیز کردن یادت باشه سطح تو پایین نیاری کوتاه ن ...

شمام داری مثه فامیلای ما حرف می‌زنی ک 😑😑😑

عزیزم سنت که کم نیست تحت تاثیر حرف بقیه قرار میگیری چهار سال با طرف معاشرت کردی کلی اخلاق و رفتارش ر ...

دقیقا درسته منم با همین حرفا پدرمو راضی کردم موافق بود ولی الان ک علنی شده انکار خجالت مبکشه نمیتونه بگه دخترمو شوهر دادم 

اره ی بخشبس بخاطر اینه ب پسرای ب درد نخور خودشون شوهر نکردم من میمیرم بزا نامزدم خیلی خوبه از ها لحا ...

نه بابا حسودی میکنن میخوان شوهر نکنی یا ولش منی خیلی از کسایی که آدم فکر میکنن خوبی آدم میخوان برعکسه خودم واقعا یه یکی از فامیل تو مهمونی از دهنش دراومد و باطنش رو نشون داد بهم

دامادای فامیلتون چطورن همشون پولدارن؟ طلاق نداره فامیل شما؟

همه مدلی داریم 

اختلاف دارن قهر میکنن داماد پولدار پولدار ک ن 

ولی معمولی زیاده 

میدونی مشکل اینه سطح بابای من از فامیلامون بالاتره یعنی میگن در شان شما نیست ن ک با خودشون مقایسه کنن 

کلی عمو خوب داشتم ک معلوم نیست از کجا عروس آوردن حالا بابام میگه دختر قرق داره تا زن گرفتن 

دقیقااا من ازش مطمئنم ک سر بلندم میکنه بغد اصلا اینا ب کنار مهم اینه چهار ساله درکم کرده پا ب پام او ...

بہ انتخابت شڪ نڪن، حضورے تلفنے پیش اقوام اونقدر تعریفشو بڪنید تا دهانها بستہ شود،سست نشید، محڪم وبا افتخار حرف بزنید..اینارو بہ بابات بگو

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

پدر منم کارخانه دار پولدار خانواده شوهرم کارمند معمولی از ازدواج ما هم همه تعجب کردن ولی من خوشبخت بودم کنار شوهرم اما الان چند وقته سرد شده  مهم اخلاقشه عزیزم که با هم بسازید و خوشبخت باشید نه حرف مردم