2777
2789
عنوان

بابام خجالت میکشه بگه دخترمو شوهر دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرتون درد بگیره اون مردم میان بداد شما برسن؟؟

شما در مقابل اونا از نامزدت تعریف کن

بگوو بهترین انتخاب برای منه و من با چشم باز انتخاب کردم

دیدی نههه ادامه میدن رک جدی بدون رودروایسی بگو ب شما مربوط نیست زندگی منه منم انتخابمو کردم

فامیلای ما از دم همه حسودن الانم شایذ ب این نامزد من حسادت نکنن ولی خب من نمیتونم بذارم پای خیر خواه ...

بعلی علنا دارن حسادت میکنن که خانواده فرهنگی و با معلومات و پاک نسیب دختر فلانی شده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

مگه خودتون در چه حد هستین خیلی معروف هستین؟

پدر من شغل دولتی رده بااا داشته تو شهر میشناستش 

مامانمم معلمه دانشگاه تدریس میکنه 

اونا پدرش معلم مدیر مدرسه ولی خب کسی شایذ نشناسش این عجیبه اخه؟؟ 

مادرش خانه دار 

خودشم کارمند در حد معلم 

من داییم پزشک بود دخترشو ن ب. پزشک شوهر داد ن پدر شوهر دخترش پزشک بود حالا میان میگم بایذ تو ب یکی اژذپاح میکردی ک باباش دکتر باشه 

چون من پزشکم 

کاربری از آذر ماه دست منه 

اعتماد به نفسی که اینطوری بیاد پایین از اول هم وجود نداشته 

مگه خانواده ت باید با خانواده شوهر تو پز بدن که حالا چون نمیتونن اعتماد به نفس شون بیاد پایین؟ 

اصلا بها نده به این حرفا 

شوهر منم موقعی که ازدواج میکردیم سرباز بود یه شغل پاره وقت داشت جنم و عرضه داشت ایمان و اعتقاد داشت فکرش هم خوب کار میکرد اهل مطالعه و رشد بود همین کافی بود برام بهش بله گفتم 

از نظر تحصیلات از من پایین تر بود ، پدر مادرش هم هیچ کدوم دانشگاهی نبودن برخلاف پدر مادر من 

فک فامیل دهن گشاد میگفتن آدم به سرباز دختر میده این پول نداره خانواده ش ساده ن فلانه بهمانه

ولی الان شش هفت تا از بچه های فک فامیل خودم و شوهرم پرسنل ما هستن ازمون حقوق میگیرن خرج زن و بچه میدن الان دیگه فقط میگن فلانی مایه افتخار فامیله و از این چرت و پرتا 

نه به حرف مفت زدن شون دلسرد شدیم نه به تعریف تمجید شون خوشحالیم 

دو روز دیگه ممکنه همین دم و دستگاه نباشه و دوباره مجبور باشیم مثل چند سال پیش که دزد بهمون زد و دار و ندار مون رو برد از صفر شروع کنیم و دوباره بیان چرت و پرت بگن 

ول کن این خزعبلات رو تمرکزت رو بذار روی رابطه و پیشرفت و رشد خودتون سی سالته دیگه میخواستی تا چند سالگی منتظر یه آدم بهتر بمونی ؟ تصورات فانتزی رو بذار کنار اگر قرار بود یه آدم بهتر بیاد میومد برآیند این آدم خوب بوده شخصیتش خانواده ش فرهنگش اخلاقش دیگه چی میخوای از زندگی مشترک ؟ رشد و پیشرفت رو دو تایی تلاش میکنید آموزش می‌بینید خودتونو ارتقا میدید

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من که فامیل رو سر عقد دخترمم دعوت نمیکنم اگر با طرف به توافق رسیدم میگم عقد محضری خصوصی و خانوادگی یعنی فقط پدر ومادرو خواهر و برادر بعد عقد جشن میگیرم وهمه رو دعوت میکنم ...چون به شدت حسود و مقایسه گر هستن و چشم دیدن موفقیت و خوبی همدیگه رو ندارن ..

بعلی علنا دارن حسادت میکنن که خانواده فرهنگی و با معلومات و پاک نسیب دختر فلانی شده

فعلا ک از سر دلسوزی 

بخدا اگه ب ی چعل ساله پولدار شوهر. میکردم میگفتن حیفه دختر داده ی پیرمرد 

بابام اینو درک نمیکنه ک مامانم ک دیشب تا صبح نخوابیده م درک نمیکنه چهل ساله بخاطر حرف مردم زندگی کرد ...

حداقل شما خودتون محکم باشید واسه مسیری که انتخاب کردید.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

فامیلای ما از دم همه حسودن الانم شایذ ب این نامزد من حسادت نکنن ولی خب من نمیتونم بذارم پای خیر خواه ...

با حرفاشون دارن فتنه درست میکنن به پدرت بگو من انتخابمو کردم طرف بازیچه من نیست که بگم فامیلا میگن تو وضع مالیات خوب نیست  خوب پس برو به سلامت...

اعتماد به نفسی که اینطوری بیاد پایین از اول هم وجود نداشته مگه خانواده ت باید با خانواده شوهر تو پز ...

وای کاش ی روزی بشه برا ما ام این اتقااق بیوفته همینا ک دارن مسخره نامزدمو می‌کنن بهش محتاج شن 

منم واقعا اعتماد کامل دارم بهش آلاتم ماشین داره خونه داره پلی همشون معمولی 

اره درست مبگین پدر من انگار ته ذلشم راضی نبوده بخاطر من راضی شده الان نمیتومه چیکار کنه 

من واقعا ذره ای تردید ندارم از انتخابم پشتشم هستم 

خب منم همینو میگم ولی بابام چی ک انگار داره تاییدشون میکنه

عزیزم خوشبخت باشید

اینطور که شما گفتید خانواده ی فرهیخته ای هستند ولی متمول هم نیستند؛ و این باعث ناراحتی شما وپدرتون شده.

به خودتون رجوع کنید و ببینید که اگر واقعا مشکلی ندارند در نهایت آرامش با پدرتون صحبت کنید و توجیهشون کنید که ملاک همیشه پول نیست،البته از توصیفات شما مشخصه که سطح مالی بدی هم ندارند.

در نهایت زمان میتونه آقای داماد رو به خانواده شما ثابت کنه و مهرش رو به دل خانوادتون بنشونه!

خانوادم چی ک انکار پشیمون انکار ن انگار این پسر هیچ عیبی نداره فک می‌کنن ب من لطف کردن و رضایت ذاذن

اگه همسرت هیچ عیبی نداره بچسب زندگیتا بکن فامیلم یکی دوسال دیگه یادشون میره 

زندگی من تصمیم گیری اشتباه مادرم با مدیریت خاله هام نابود کرد یه تصمیم اشتباه به خاطر فامیل الان دیگه نمیتونم برگردم عقب وگرنا خودم تصمیم میگرفتم