اعتماد به نفسی که اینطوری بیاد پایین از اول هم وجود نداشته
مگه خانواده ت باید با خانواده شوهر تو پز بدن که حالا چون نمیتونن اعتماد به نفس شون بیاد پایین؟
اصلا بها نده به این حرفا
شوهر منم موقعی که ازدواج میکردیم سرباز بود یه شغل پاره وقت داشت جنم و عرضه داشت ایمان و اعتقاد داشت فکرش هم خوب کار میکرد اهل مطالعه و رشد بود همین کافی بود برام بهش بله گفتم
از نظر تحصیلات از من پایین تر بود ، پدر مادرش هم هیچ کدوم دانشگاهی نبودن برخلاف پدر مادر من
فک فامیل دهن گشاد میگفتن آدم به سرباز دختر میده این پول نداره خانواده ش ساده ن فلانه بهمانه
ولی الان شش هفت تا از بچه های فک فامیل خودم و شوهرم پرسنل ما هستن ازمون حقوق میگیرن خرج زن و بچه میدن الان دیگه فقط میگن فلانی مایه افتخار فامیله و از این چرت و پرتا
نه به حرف مفت زدن شون دلسرد شدیم نه به تعریف تمجید شون خوشحالیم
دو روز دیگه ممکنه همین دم و دستگاه نباشه و دوباره مجبور باشیم مثل چند سال پیش که دزد بهمون زد و دار و ندار مون رو برد از صفر شروع کنیم و دوباره بیان چرت و پرت بگن
ول کن این خزعبلات رو تمرکزت رو بذار روی رابطه و پیشرفت و رشد خودتون سی سالته دیگه میخواستی تا چند سالگی منتظر یه آدم بهتر بمونی ؟ تصورات فانتزی رو بذار کنار اگر قرار بود یه آدم بهتر بیاد میومد برآیند این آدم خوب بوده شخصیتش خانواده ش فرهنگش اخلاقش دیگه چی میخوای از زندگی مشترک ؟ رشد و پیشرفت رو دو تایی تلاش میکنید آموزش میبینید خودتونو ارتقا میدید