2777
2789
عنوان

رفته بودمو خونمو تمیز کنم الان برگشتم خونه مادرشوهرم که زد تو ذوقم

| مشاهده متن کامل بحث + 3088 بازدید | 62 پست
عه پس رفتید به سلامتی خونه ی خودتون ولش کن دیگه ذهنت رو درگیر نکن به کارای خودت برس

اره یه خیر از طرف مسجد پیدا شد خدا خیرش بده الهی... اره بخدا این روزای اخرم باید سکوت کنم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خب علی نداشت زن نمیگرفت دیگه زندگی خرج داره بمنکه نمیگه ناراحتیشو برعکس خوشحاله دیگه نمیدونم🤔

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
اعتناش نکن. باور کن بی محلی کردن برا اینجور ادما بهترین جوابه. حرص بخوری میفهمه تونسته حرصت بده خوسح ...

یعنی میخواد بگه مقصر تویی بخاطر اینکه از اینجا بری پسرمو انداختی تو بدهی و اجاره خونه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

اره یه خیر از طرف مسجد پیدا شد خدا خیرش بده الهی... اره بخدا این روزای اخرم باید سکوت کنم

حاشیه سازی اصلا نکن سعی کن با آرامش بری خونت 

سر لج ننداز شوهرت رو 

تو نیاز بهذخریم شخصی و استقلال داری

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مادرشوهر ه دیگه ؟مبارکه به سلامتی و خوشی بری زندگی کنی چندهر ماه باید کرایه بدی

ممنون عزیزم . هر ماه گفته ۴ اگه باز اضافه نکنه

می‌دونم آدم ناراحت میشه اصلا بهش فکر نکن چون اون هم میگه که تو ناراحت بشی به نظر من پست‌ترین مادر همینه که از پیشرفت و رشد بچه‌ش ناراحت بشه. یادمه ما خونه خریدیم قبلش که هی می‌گفت نمی‌تونید من مطمئنم صاحبخونه پیش از موعد پول پیشتون رو نمیده که بذارید روی خونه و... بعد که شد و خریدیم چون به خاطر امنیت و این که ما خیلی وقت‌ها خونه نبودیم رفتم طلاهام رو از خونشون بیارم که ببریم بفروشیم هرگز یادم نمیره طلاهام رو پرت کرد سمتم گفت دیگه همشون رو ببر من حوصله ندارم. اومدم خونه انقدر گریه کردم که نگو ولی گذشت و تموم شد. وقتی همین خونه سه دنگش رو شوهرم به نام من کرد داشت آتیش می‌گرفت 

حاشیه سازی اصلا نکن سعی کن با آرامش بری خونت سر لج ننداز شوهرت رو تو نیاز بهذخریم شخصی و استقلال دار ...

اره بخدا اصلا خوشحال نیس مادرشوهرم حتی یبار پسرم جلوش گفت اخ جون میریم خونه جدید مادرشوهرم بدش اومد به بچه گفت اخه نیس تا الان تو زندان بودی. جای اینکه از ذوق بچه ذوق کنه

یعنی میخواد بگه مقصر تویی بخاطر اینکه از اینجا بری پسرمو انداختی تو بدهی و اجاره خونه

بهتر کمتر خیانت میکنهذو بیشتر کار میکنه یاد میکیره زندگی خرج داره 

مامان باباش خیلی دلشون نیسوره اجاره رو اونا بدن 

جاریم اجاره نشین هست پدرشوهرم اجارهذرو میده 

اینجا ساختماندسه طبقه بود ننشست دعوا راه انداخت مستقل شه رفت اجاره الان برادرشوهرم میگه من نمیدمدخودت اجاره باید بدی ندارم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

می‌دونم آدم ناراحت میشه اصلا بهش فکر نکن چون اون هم میگه که تو ناراحت بشی به نظر من پست‌ترین مادر هم ...

دقیقا بعضی از مادرا چقد بدجنسن

اره بخدا اصلا خوشحال نیس مادرشوهرم حتی یبار پسرم جلوش گفت اخ جون میریم خونه جدید مادرشوهرم بدش اومد ...

اخهذدیگه تو نیستی کاراشو کنی