2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاااااچطور ؟ ممنونم لطفاً دعا کنید سالم بدنیا بیاد جفتم خیلی پایینه

واسه جفتت دارو ندادن 

استراحت کن حتما 

من سر ۱۸ هفته رفتم سونو 

پسررم اصلا تکون نخورد باور کن دکتر به شکمم مشت میزد چند بار رفتم چیز شیرین خوردم کلا اون روز تکون نخورد که نخورد تازه ۴۲ هفته هم بدنیا اومد 

الان انقد شلوغه ده تا ادم میخاد کنترلش کنه 

مطمعنم برا تو ام همینطوره😍😘🥰❤️❤️😂😂

واسه جفتت دارو ندادن استراحت کن حتما من سر ۱۸ هفته رفتم سونو پسررم اصلا تکون نخورد باور کن دکتر به ش ...

آهان اووووووووخ 

ماشاءالله خدا حفظش کنه 

من جفتمم خیلی پایینه 

بله دختر شما گفتین چند هفته فهمیدین ؟ من گفتم لولایینگ هم هست خیلی پایین

منم دخمل

انشالله خدا حفظش کنه

ن از ۲۲ هفته متوجه شدم الان ولی دیگه پر قدرت تر شده

فک‌کنم شماجفتت پایینه ... استراحتت رو بیشتر کن عجله هم نکن و استرس نداشته باش هیچی نمیشه

چ اسم کاربری با حالی !

ممنونم

دیدم نوشتین جفت پایینه،، 

بهتون شیاف پروژسترون ندادن؟؟ 

اب کافی میل کن، من امینو هم دادم دکتری که امینو ازم گرفت گفت اب مافی بنوشی مایع دور جنین اندازش خووب میشه و جفت بالا میاد

بیشتر استراحت کن، کمتر سرپا بیاست

منم دخملانشالله خدا حفظش کنهن از ۲۲ هفته متوجه شدم الان ولی دیگه پر قدرت تر شدهفک‌کنم شماجفتت پایینه ...

بله نگرانم خیلی پایینه 

اسم بلدین 

من هیچ نمیپسندم اسم ها رو 🤦🏻‍♀️