2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 201 پست
چون الان با خودش میگه دختر بهم پیام میده ، ازت خواهش می کنم وسوسه نشی بهش پیام نده بزار فکر کنه فرام ...

با اینکه حالم خرابه،عکس خوشحال خودمو پروفایل گذاشتم و اهنگمم اهنگیه که میگه تمومت کردم و ده متر زیر خاکی و اینا...

خدا هیچوقت هیچی رو برای من نمیخاد،خدا دید که اون منو به سمت پیشرفت و موفقیت داره میبره،بی هیچ منتی ، ...

زمان بهت ثابت می کنه خدا حواسش بهت هست تا تون موقع صبر کن یه حکمتی داره ، وگرنه هیچ وقت شما دو تا سر راه هم قرار نمیگرفتید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت اگه از فضای مجازی دور بشم که اصلا ازش خبر نداشته باشم چیزی درست میشه؟

آره آنلاین نشو اصلا بشین درس بخون ، اونم هی چکت می کنه ببینه خیلی وقت آنلاین نشدی نگرانت میشه 

آره آنلاین نشو اصلا بشین درس بخون ، اونم هی چکت می کنه ببینه خیلی وقت آنلاین نشدی نگرانت میشه

حسم میگه اون حتی شمارمم سیو نزده چه برسه به چک کرذن اکانتم

با اینکه حالم خرابه،عکس خوشحال خودمو پروفایل گذاشتم و اهنگمم اهنگیه که میگه تمومت کردم و ده متر زیر ...

اصلا نه اهنگ غمگین بزار نه عکس پروفایل حذف شون کن ، کاری کن همه جوره راجبت کنجکاو بشه میدونه الان چه شکلی هستی ، خوشحالی یا غمگین یا این موقع وقتی انلاین نیستی اونم برای چند ماه داری چیکار می کنی با کی ارتباط داری و...... تو خماری بزارش

حسم میگه اون حتی شمارمم سیو نزده چه برسه به چک کرذن اکانتم

چون شماره تو حفظ ، اصلا نیازی نیست سیو داشته باشه ، میدونی کی سیو می کنه شماره تو ؟ 

زمانی که ازت هیچ اطلاعی نداشته باشه اون موقع شماره تو سیو می کنه که هر روز تو تمام برنامه های مجازی چکت کنه الان زود براش چون تازه کات کردید

چون شماره تو حفظ ، اصلا نیازی نیست سیو داشته باشه ، میدونی کی سیو می کنه شماره تو ؟ زمانی که ازت هیچ ...

اف میزنم،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،موفق شدم برمیگردممممم قول میدم،،برام دعا کن خدا اروممم کنه برسم به هدفم،،یعنی میشخ بدون اون دووم بیارم:)

همین کارو میکنم

آفرین بهت ، اگه دوسش داری ازش فاصله بگیر بزار یه مدت با نبودنت دلش تنگ بشه ، 

میدونی کی آدما از هم سرد می شند وقتی هم دیگر و نمیبینند یا پیام نمیدن ؟! 

زمانی که هم دیگر و بدست آوردن مثل بعد ازدواج .

ولی تا زمانی که بهم نرسیدند هیچ وقت دو نفر با پیام ندادن و ندیدن هم سرد نمیشدند یا هم دیگر و فراموش کنند بلکه دوست دارند هر چند وقت یه بار از حال و روز هم اطلاع داشته باشند حالا هر چقدر اطلاعی نداشته باشند دوست دارند هر جوری شده دوباره رابطه رو گرم کنند .

اف میزنم،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،موفق شدم برمیگردممممم قول میدم،،برام دعا کن خدا اروممم کنه برسم ب ...

مطمعنم هم موفق میشی و هم حال دلت خوب خوب میشه و هم به اون آرزویی که داری میرسی ، آبجی جونم قول بده بجنگی برای رسیدن به هدفت برات بهترین هارو از خدا میخوام

آفرین بهت ، اگه دوسش داری ازش فاصله بگیر بزار یه مدت با نبودنت دلش تنگ بشه ، میدونی کی آدما از هم سر ...

همه دنیام به اون خلاصه شده،،احتمالااین فاصله برای هردوتامون خوب باشه،،حتما در اتفاقات اینده تگت میکنم،منو یادت نره.

مطمعنم هم موفق میشی و هم حال دلت خوب خوب میشه و هم به اون آرزویی که داری میرسی ، آبجی جونم قول بده ب ...

فدای تو بشمممم،شیرینی شما بخدا اون موقع محفوظه😍

همه دنیام به اون خلاصه شده،،احتمالااین فاصله برای هردوتامون خوب باشه،،حتما در اتفاقات اینده تگت میکن ...

صد در صد همین طور ، دوست دارم این بار که قرار دوباره با هم رو به رو شید با  یه دختر تحصیل کرده ی موفق و خوش خنده و با انگیزه رو به رو شه .

منم تو اون روز شاهد خوشحالی شما دو تا میشم