2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 138 پست
مشاور بود؟وای تورو خدا این ذهنیاتو بریز دور منی ک سالها تجربه داشتم بهت میگم آخرش هیچچچی نیست.اون آد ...

مشاور چیه،میگم با هم ارتباط داشتیم،از دورانی که دبیرستان بود تا الانی که ترم سه،،،دوستم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام ندید به هیچ عنوان ، بزارید یه مدت تنها باشند و چشم شون دنبال شما برگرده هر وقت وارد فضایی مجازی ...

عزیزم از موقعی ک کات کردیم تا الان بهش پیام ندادم اصلا حس میکنم دیگه براس اینکه از سمت من پیامی نیست عادی شده

عزیزم از موقعی ک کات کردیم تا الان بهش پیام ندادم اصلا حس میکنم دیگه براس اینکه از سمت من پیامی نیست ...

من اصلا این حرف رو قبول ندارم دو نفر یه روزی با پیام ندادن و ندیدن هم براشون روزها عادی باشه یا هم دیگر و فراموش کنند ، مگه اینکه 

قبل خداحافظی رفتار اشتباه یا جمله های بد یا بی احترامی بین شون زیاد باشه که یکی از طرفین دیگه بره پشت سرش رو نگاه نکنه .

اگه دو نفر چه چند ماه یا چند سال بهم احترام گذاشته باشند و ارتباط شون باعث پیشرفت هم بشه یا جز خوبی از هم بدی ندیده باشند تا عمر دارند تو یه گوشه از ذهن و قلب شون اون شخص حک میشه 

من اصلا این حرف رو قبول ندارم دو نفر یه روزی با پیام ندادن و ندیدن هم براشون روزها عادی باشه یا هم د ...

وقتی اون حرفا رو به من زد اون،من خیلی راحت پذیرفتم،گفتم موفق باشی تو زندگیت،،یه چیزی ته دلم میگه اگه بیشتر میخواستی شاید میشد،من مداما با یادش گریع میکنم،خدایا این چه دردیه،،

من اصلا این حرف رو قبول ندارم دو نفر یه روزی با پیام ندادن و ندیدن هم براشون روزها عادی باشه یا هم د ...

ناراحتم خیلی ناراحت تمام دنیام به اون خلاصه شده بود،اونی که جواب هیچکسووو نمیداد همش طاقچه بالا میذاشت ورا حاضر شد منو حمایت کنه

من ببخشید همش برمیگردم از شما میپرسم،هیچ پناهی ندارم

وقتی اون حرفا رو به من زد اون،من خیلی راحت پذیرفتم،گفتم موفق باشی تو زندگیت،،یه چیزی ته دلم میگه اگه ...

بهترین کار رو کردی ، همین حرکتت یه روزی باعث دلتنگیش میشه .

پسر ا مثل ما نیستند بعد یه مدت طولانی تازه حس و حال اول ما دخترها رو پیدا می کنند .

میدونی چرا ؟ 

چون تا وقتی جلویی چشم شون هستیم خوشحال هستند و فکر می کنند همیشه این موندن دائمی وقتی یه روز کات از سمت خودشون میشه یعنی تمام راه های ارتباطی رو خودشون قطع کردند دیگه غرور شون اجازه نمیده پیام بدند هی منتظر دختر میشینند وقتی دختر بر ه سمت شون بازم اون حس که همیشه می تونم داشته باشمش میاد سراغ شون ولی اگه دیگه دختر ها پیام ندند به پسرا ، وقتی یه روز میشه دو روز ، یه هفته ،یه ماه ، یه سال حس ترس می افته به جون شون تازه یاد شون میاد ایی وایی دختر دیگه منو یادش نیست اون لحظه ست که دیگه غرور براشون معنی نداره میشه ، و غرور تبدیل به حسادت میشه و هی تو ذهنش دختر رو کنار یه پسر تصور میکنه و همین باعث میشه دوباره برگرده 

ناراحتم خیلی ناراحت تمام دنیام به اون خلاصه شده بود،اونی که جواب هیچکسووو نمیداد همش طاقچه بالا میذا ...

حق داری ناراحت بشی ، گریه کن داد بزن ولی در کنارش به پیش رفتت فکر کن خدا بخواد دوباره سر راه هم قرار میگیرید

حق داری ناراحت بشی ، گریه کن داد بزن ولی در کنارش به پیش رفتت فکر کن خدا بخواد دوباره سر راه هم قرار ...

خدا هیچوقت هیچی رو برای من نمیخاد،خدا دید که اون منو به سمت پیشرفت و موفقیت داره میبره،بی هیچ منتی ،چرا اینجوری کرد؟

من ببخشید همش برمیگردم از شما میپرسم،هیچ پناهی ندارم

خواهش می کنم منم مثل ابجیتم دوست دارم دلت آرامش پیدا کنه و شروع کنی به خوندن کنکور دوست دارم یه روزی که برگشت بدونه دختر قوی بودی و بهت افتخار کنه

چشمم اب نمیخوره،تلگرام اهنگ عاشقانه گذاشته..

چون الان با خودش میگه دختر بهم پیام میده ، ازت خواهش می کنم وسوسه نشی بهش پیام نده بزار فکر کنه فراموشش کردی قول میدم به بهونه ای دوباره بهت پیام میده مثلا موقع اومدن نتایج کنکور 

خواهش می کنم منم مثل ابجیتم دوست دارم دلت آرامش پیدا کنه و شروع کنی به خوندن کنکور دوست دارم یه روزی ...

بنظرت اگه از فضای مجازی دور بشم که اصلا ازش خبر نداشته باشم چیزی درست میشه؟