2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 139 پست
وای دقیقا حق ترین حرفی بود ک این مدت شنیدم اونم فقط براش کار و باشگاهش مهم بود مستقیم بهم گفت دیکه ت ...

پسرایی خوب به دختری که دوسش دارند آسیب نمی زنند فاصله میگیرند یه مدت بعدش که واقعا قصدشان ازدواج بود برمی گردند ولی ما سریع تو خودمون می ریم آره یا رل زده یا من مشکل دارم ولی این طور نیست

حتی این پسرو همیشه انواع دخترا خودم به چشم خودم دیدم التماسش میکردن نهایت یه هفته الکی کش میداده و ی ...

از همون اول گفتم برمیگرده بهش فرصت بده چون دوست داره و یه جورایی اونم وابستت شده ولی بین عشق و کار و آینده فعلا اولویتش عشق نیست هر وقت به هدفش رسید سراغ عشق میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قرصی بخوریم برای طرحواره وابستگی

قرص نداره عزیزم باید یهروتکاو خوب برا خودت پیدا کنی بری پیشش اون میدونه چجوری از تو ناخودآگاهت بکشه بیرون واقعا خیلی راحت تر میشی بشرطی که روانکاوت کاربلد باشه 

از همون اول گفتم برمیگرده بهش فرصت بده چون دوست داره و یه جورایی اونم وابستت شده ولی بین عشق و کار و ...

اگه تا اون موقع یکی دیگه رو پیدا کرد چی؟

پسری ک منو ول کرد گفت تو کنکور داری تو دزس داری بهترهه باهم نباشیم نگفت خودم کار اینا دارم چون واقعا دیگه چیزی نمونده بود دانشگاهشم ک قبول شد

اگه تا اون موقع یکی دیگه رو پیدا کرد چی؟پسری ک منو ول کرد گفت تو کنکور داری تو دزس داری بهترهه باهم ...

ببین بین اسی و اون پسر هیچ چیز خاصی نبوده نه رل نه پاتنر و.... فقط مثل دو تا دوست که حرف مشترک شون درس و کمک بوده تو این جور مواقع پسرها وقتی از دختر یه هفته یا چند ماه خبر نداشته باشه کنجکاو میشه و حتی نوع حسش نسبت به دختر تغییر می کنه ، ولی ارتباط شما نمیدونم تا چه حد بوده

اخه چرا رفت،،،،باور کن همش فکر میکنم من ناقصم،،،دلیلش چی بود،خیلی غیر منطقیه،،،اون خودش دانشجو دندان ...

فک کن مشاوره تو بوده و تموم شده دیگ 

برا خودت درس بخون ن بقیه 

اونم‌یکیو پیدا کرده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان بهترین کاری که ما میتونیم بکنیم چیه؟

پیام ندید به هیچ عنوان ، بزارید یه مدت تنها باشند و چشم شون دنبال شما برگرده هر وقت وارد فضایی مجازی می شند چه تلگرام چه واتساپ و... از اینکه دیگه ازتون پیامی رو گوشی شون نیست نگران تون باشند 

پیام ندید به هیچ عنوان ، بزارید یه مدت تنها باشند و چشم شون دنبال شما برگرده هر وقت وارد فضایی مجازی ...

چه حرفاتون جالبه عزیزم

میتونم تو خصوصی در مورد یه موضوعی ازتون بپرسم بعدا ؟

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

مشاور بود؟

وای تورو خدا این ذهنیاتو بریز دور منی ک سالها تجربه داشتم بهت میگم آخرش هیچچچی نیست.اون آدما ارزش این همه بها دادن ندارن بشین درستو بخون به کوری چشم اون و بقیه اگه تا الان منتظر جمعه ها بودی از الان منتظر آخر سال باش هدفتو بزرگ بگیر