2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 142 پست
اون نکردهخودت کردیتروخدا درس بخون قربونت برمبرسی به صدتو قراره به همچی به همجا برسی

اون بهم گفت تو قراره رتبه ای بیاری که به جرعت میگم استان ما تاحالا نداشته،،،،،باید کم کم سرپا بشم،،حتما یه چیزی هست که این همه ادم مطمئنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بهم گفت تو قراره رتبه ای بیاری که به جرعت میگم استان ما تاحالا نداشته،،،،،باید کم کم سرپا بشم،،ح ...

لطفا زودتر سر پا شو

حس ۶ من میگه تو میری جزو دسته موفق ترین ادم ها

از اون خانم هایی میشی که همه دنبالتن کارشون حل کنی

_تعلیق

لطفا زودتر سر پا شوحس ۶ من میگه تو میری جزو دسته موفق ترین ادم هااز اون خانم هایی میشی که همه دنبالت ...

اره دیگه،باید بپذیرم الان دیگه کسی نیست که براش تلاش کنم،،زندونی تو این اتاق دوازده متری فقط خودمو دارم که یه زخم عمیق رو دلمه،،،مطمعنم یه روزی پشیمون میشه،ورق برمیگرده،،،

این جور آدما نه کسی تو زندگی شون هست نه اصلا به ازدواج فکر می کنند نه عاشق میشند فقط هدف شون مهم هدف ...

وای دقیقا حق ترین حرفی بود ک این مدت شنیدم اونم فقط براش کار و باشگاهش مهم بود مستقیم بهم گفت دیکه تایمی برای تو نیست 🙂

این جور آدما نه کسی تو زندگی شون هست نه اصلا به ازدواج فکر می کنند نه عاشق میشند فقط هدف شون مهم هدف ...

حتی این پسرو همیشه انواع دخترا خودم به چشم خودم دیدم التماسش میکردن نهایت یه هفته الکی کش میداده و یعد بلاک،،،چرا با من رفتارش خوب بود،،هرکی میدید میگفت بابا شاید شمارشو واگذاز کرده یا یکی رو اکشه،،خیلی یهویی هم رفت تازه

این ادم اصلا احساسات نداره،دل نداره،اصلا به هیچی فکر نمیکنه نمیدونم چرا همه معتقدن که خیلی متقاوته،، ...

پس با دقت نخوندی چی نوشتم ، احساسات نداره الان چون هدفش چیز دیگه ست کلا متفاوت چون آینده ش براش مهم اگه بهت حس نداره الان چون میدونه وقتش نیست الان فکرشو  و وقتش رو متمرکز کن رو یه دختر وقتی هنوز آینده ی نامعلومی داره این جور افراد اول خودشون رو به خودشون ثابت می کنند وقتی به اهدافشون تو زندگی رسیدن بعدش تازه ذهن شون این آزادی رو بهشون میده که الان وقت ازدواج ، اینکه خونگرم و مهربون و شوخ طبع و اهل کمک هستند از خصوصیات شون نه عشق و عاشقی براشون جنسیت هم مهم نیست 

چی بوده دلیلس منم اینجوری شدم🥲

ببین این جور پسرا اهل دل کندن از دختری که تو قلبشون هست نیستند شاید سرد رفتار کنند یا چند سال پیام و تماس نداشته باشند ولی یه روزی دست پر میاند سراغ دخترا زمانی که همه چیز شون مهیا هستش