2777
2789
اخی چ خوب ازت باید الگو گرف

من از ۱۹ سالگی تحت فشار پدرم بودم برا ازدواج. چون هرکی میومد معتقد بود از این بهتر گیرم نمیاد😂 با این همه در ۲۴ سالگی بعد از اتمام لیسانس ازدواج کردم. هنوزم میگم زود بود😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این سن و سال نمیدونم‌ چرا مامانا اینطوری میشن

مامان منم تو اون دوران اینطوری بود چپ و راست تیکه بارونم میکرد الان هیج کدوم از حرفاشو گردن نمیگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا دارم میترکم

شاید خودش حس بی اعتماد بنفسی داره جلو زنداییت مامان من این شکلی بود اطراف تا عقد میکردن میگف توام پاشو برو ی تکونی ب خودت بده ۱۸ سال بیشترم نبود دزسم خوب بود دانشگا قبول شدم میگف دزس برا چته تهش از پافشاریاش زن شوهرم شدم ک خانواده درس درمونی نداره پول دارن ولی فرهنگ ن

چی بگم گلم

اره عزیزم میففهمم حسش چیه میخوام بگم بعدا اصلا مهم نیست رابطمونم خوبه الان البته همونجا گفتم به چی حسادت کنم به ... گشادشون🤣🤣 ولی بنظرم تو نگو

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم