2777
2789

دو تومن الان پولی نیست واقعا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه همین خواهر واقعا سر به فلک کشیده منم برا دکتر رفتن ازمایش

بیمه سلامت رد کردم ۳ ماه برا چکاپ میرم بهداشت ک هزینش کمتر دربیاد اکثرا بیمارستان دولتی میرم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

حالا همون دو تومن خودش نهایتا پول دو کیلو گوشت یا یه پلاستیک خرت و پرت سوپرمارکتیه.

پول بی‌ارزشه ولی همزمان خیلی هم ارزشش زیاده. چون تا دربیاد جون ادم هم باهاش درمیاد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شوهرم. اسنپ میره از صب تا شب بیشترین پولی ک. دربیاره 800،900هستش

بعد استهلاک و بنزین ووووو

یه میوه فروشی میره پول اون روز تموم میشه. بخدا عصاب نمونده بدبخت براش

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

همین دیگه من خیلی وقت میرم بازار کمتر از یک تومن نمیشه 

اصلا انگار بشه باید تعجب کرد 

بری مرغ فروشی همین ، گوشت قرمز همین 

بعد دوستان عزیز نی نی سایت میگن ناامید نکنید آخه هر کسی بره بیرون می‌فهمه دیگه ده میلیون شده صد هزار تومن ده سال پیش 

ما سال 89 چهار. نفر آدم ده روز مسافرت عید رفتیم قشنگ یادمه یک خورده ایی شد

پول نیست ولی هست

نه بابا

دو کیلو گوشته دیگه

یه مهمونی ساده میدی

میشه ده تومن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.