2777
2789
عنوان

رابطه ی همسرم و همکارش

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 45 پست

توی محیط کار میگیم میخندیم متاهل مجرد نداره 

ولی چه دلیلی داره همکارای بعد ساعت کاری باهم چت کنن؟ ما همو مهندس صدا میکنیم با اینکه خیلییی شوخی میکنیم ولی توی چارچوب

ب نظرم حتما ب شوهرت تذکر بده

به غلط یا درست خانم ها و آقایونی که در یک جا کار می کنن چون هر روز و به مدت طولانی همو میبینن با هم راحتن. نه که بی حیایی باشه یا قصد خاصی داشته باشن ولی ریز ریز از زندگیاشون میگن و با هم صحبت می کنن دلیل نمیشه حتما حس یا خیانتی وسط باشه ولی خودم به شخصه هیچ وقت با یه همکار آقا چت غیر ضروری نمی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زن و مردا محل کارشون خییلی شوخیا وخنده و اینا میکنن هر چند هم تذکر بدی فایده نداره

خیلی بده که خانمها به یه سری محیطهای مردانه وارد شدن.متاسفانه یه سری رشته ها مثل مهندسی تو محیطای مردانه هم خانمها رو بی پروا میکنه و یه سری اخلاقیات رو رعایت نمیکنند

خیلی بده که خانمها به یه سری محیطهای مردانه وارد شدن.متاسفانه یه سری رشته ها مثل مهندسی تو محیطای مر ...

ببین به محیط نیست

ب ذات اون فرد ربط داره

براش محیط کار و دانشگاه فرق نداره هرجا باشه همینه اخلاق و رفتارش

ببین به محیط نیستب ذات اون فرد ربط دارهبراش محیط کار و دانشگاه فرق نداره هرجا باشه همینه اخلاق و رفت ...

بله بعضی ها ذاتشون اینه که باید دور نگهشون داری تا دسترسی نداشته باشن اونوقت اینا معمولا همونایی ان که به محدودیت ها اعتراض میکنند در حالیکه حواسشون به رفتارشون با جنس مخالف نیست.

متاسفانه بعضی از آقایون تو‌محیط کار حد خودشونو نمیدونم  و شوخی های بدی میکنن، آدم تو محیط کار نمیتونه چیزی بگه، نه می‌تونه طرف و بنشونه سر جاش ،من خودم یه همکار آقا دارم ،الانم که محیط کارمو جدا کردم رفتم یه شعبه دیگه ،میاد شوخیهای بدی می‌کنه هر چیم تذکر میدم ،فایده ندارم. همه تفصر و ننداز گردن یه نفر🤧

درکت می‌کنم 

فعلا زیر نظر بگیر هر دوشون رو زیر زیرکی 

تازگیا این خیانت دوستی اجتماعی هست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین ازهمین الان حدو مرز مشخص کن،  بگو هرچی بوده گرچه بد بوده و نباید با یه خانوم متاهل ازاین شوخیاکرد ولی الان دیگه ازدواج کردیم اگر ببینم یا حس کنم دوباره بهم پیام دادین جز پیام کاری وبا لحن کاری،  حسابی کلامون میره تو هم! ببین اگ دوستت داشته باشه و حسی ب اون خانوم نداشته باشه سریع میفهمه و فاصله میگیره ولی اگ حسی باشه میپیچونه میگه تو حساسی اون مث خواهرمه و ازاین مزخرفا... بعدم به هیچ وجه کوتاه نیا بگو اگ ببینم ادامه دادی به رفتار قبلت میام ابروی دوتاتونو تو محل کارمیبرم! میدونم خیلی این رفتار سنگینه ولی باور کن جنگ اول به از صلح اخر!  همینجور محکم رفتار کن که ازهمین اول گربه رو دم حجله بکشی! 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

به غلط یا درست خانم ها و آقایونی که در یک جا کار می کنن چون هر روز و به مدت طولانی همو میبینن با هم ...

نه عزیزم والا ماهم شاغلیم ولی هیچچچ وقت با مردی که همکارمونه از زندگیمون ریز ریز نمیگیم، این چه حرفیه اخه؟؟؟ چرا اینکارو طبیعی جلوه میدی؟ 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

یه چیزی رو اگه خارج از اینحا بگم کلی میریزن سرم و مخالفت میکنن

اما توی این تاپیک قشنگ میشه مصداقش رو دید

عزیزان ۹۰ درصد کارای بیرون از خونه برای زن ها اصلااااا خوب نیست

ایشون میگه خانوم مدیر مالی هست خب این کارو یه مرد هم میتونست انجام بده

این خانم اومده آرامش زندگی خودش، همسرش و همسر همکارش و معلوم نیست چند نفر دیگه رو بهم ریخته. 

الان ۸۰ درصد خانومای شاغل همینن نه اینکه ریگی به کفششون باشه ها نه   همین صمیمیت های غیر ضروری ک طرف تو دلش میگه خب اینکه خیانت نیست....

ولی تهش منحر به خیانت میشه، اگر هم نشه ذهن زن و مرد و همسرا شون رو بهم میریزه

کاش بدونیم چرا حضرت زهرا گفت خدا رو شکر که از حضور تو اجتماع معاف شدم

حضور زیاد زن تو اجتماع تهش میشه این...

چون درصد کمی حد و حدود میدونن و این وسط باز هم جنس زنه که ضرر میکنه.

قضاوت با شما

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

نه عزیزم والا ماهم شاغلیم ولی هیچچچ وقت با مردی که همکارمونه از زندگیمون ریز ریز نمیگیم، این چه حرفی ...

خیلی خوبه که چهارچوب داری

ولی عزیزم الان شاید ۲۰ درصد زن ها اینطوری باشن

بیاید قبول کنیم جامعه واقعا خرابه

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

نه عزیزم والا ماهم شاغلیم ولی هیچچچ وقت با مردی که همکارمونه از زندگیمون ریز ریز نمیگیم، این چه حرفی ...

کی گفته ریز ریز ولی خب پیش میاد. وقتی با یه نفر هشت ساعت تو یه اتاقی از یه سری چیزای زندگیت باخبر میشه