2777
2789

خانوما توروخدا راهنماییم کنید لطفاااا ❤️

من کارورزی رفته بودم اداره. اونجا با یکی از کارمندا آشنا شدم. یساله از رابطمون میگذره. اخلاقش و رفتارش عالیه با درک و شعوره. همیشه کنارش آرامش دارم و اعتماد به نفسم بالاس. کارمند رسمیه و خونه و ماشینم داره

اما سیگار میکشه هرروز. و حدودا ماهی یبار عرق میخوره 

من الان سره عرق باهاش تموم کردم. اونم گفت من همینم. گف من تورو هرجور بودی پذیرفتم. توام کنار بیا چون تو فامیلای ما مشروب خیلی غیر عادی نیس. پسر عمه ها کنار زنشون میخورن. من گفتم نه برا ما عادی نیس

و خلاصه تموم کردیم

ولی من دوسش دارم. چطوری بزارمش کنار آخه 💔

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشروب عقل رو از کار میندازه. حرف خدا رو گوش نمیده چ جوری میتونی بهش اعتماد کنی؟ مشروب تا ۴۰ روز نماز نداره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عزیزم همه زندگی که ماشین و خونه نیسواقعا باید تو بقیه موارد هم همطراز باشین و الا زندگی زهرمار میشه ...

نه خونه و ماشینم که هیچی. اخلاقش خیلی خوبه و محترمه

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

مگه از اول نگفته بود بهت که بعد یه سال سر این موضوع تموم کردی؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚