2777
2789

اگه زندگیتو فقط محدود به همین دنیا ببینی اره عقیدت درسته

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این دنیا سختی اون دنیا راحتی ؟ من و خانواده م خیلی سختی می کشیم نماز نمی خونیم فکر نکنم اون دنی ...

نمیدونم 

منم خیلی چیزا میبینم که گاهی به این فکر میفتم که عدالت خدا کجاست؟

اما خدای من خودش گفته من ذره ای هم به بنده هام ظلم نمی کنم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

حتماااا یجای کارامون میلنگه‌من ازوقتی نمازام سروقته وغیبت نمیکنم وقضاوت واینا واقعاخیلییی کمکم کرده

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

نمیدونم منم خیلی چیزا میبینم که گاهی به این فکر میفتم که عدالت خدا کجاست؟اما خدای من خودش گفته من ذر ...

ظلم هایی ک میبینیم نتیجه کارا وکفاره گناهان گذشتع خودمونه وبعضی از مصائب ازمایش صبوریمونه که مارو میسنجه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

گفته همراه با هر سختی.. نه بعدش

شما میخوای با ذهن مادی بشری  یه نیروی غیر مادی رو زیر سوال ببری  و بسنجی و قضاوت کنی 

از خدا میخوام تو این دل شب نور امیدو تو دل ناامیدا بتابونه نگاه لطف و رحمتشو به شما بندازه هر چی ازش میخوای برات ردیف شه تا اینجوری سوال برات پیش نیاد الاهی امین

ظلم هایی ک میبینیم نتیجه کارا وکفاره گناهان گذشتع خودمونه وبعضی از مصائب ازمایش صبوریمونه که مارو می ...

و اینکه عقل ما ادمام کامل نیست ممکنه تو یسری چیزا هرچی فکر کنیم به نتیجه نرسیم اما خداست که پشت پرده هارو میبینه و از همه چی خبر داره

وقتش خدا میدونه صبر کن و از نماز کمک بگیر

یک عمر با این حرف‌ها خودمون گول زدیم

بیا ادمی نشونت بدم یه عمر کار کرده جون کنده

الان مریض شده و شدیدا بی پول 

نامردیه

این عدالت نیست

یعنی این دنیا سختی اون دنیا راحتی ؟ من و خانواده م خیلی سختی می کشیم نماز نمی خونیم فکر نکنم اون دنی ...

جنس سختی کشیدن ها فرق داره

شاید سختی برای رشد و کمال باشه، مثلا بزرگان دین

شاید سختی برای کفاره گناهان باشه برای مؤمنین

شاید سختی ذره ای از عذاب آخرت باشه برای کافران

و... 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
یک عمر با این حرف‌ها خودمون گول زدیمبیا ادمی نشونت بدم یه عمر کار کرده جون کندهالان مریض شده و شدیدا ...

صلاح اون خدا میدونه نه تو 

صلاح ما هم اون چیزی نیست که ما دوست داریم

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.

ایه ۲۱۶ بقره 

یا علی