2777
2789
تا جایی که یادم میاد دارم سختی میکشم چیزی که بیشتر ادما زود به دستش اوردن من باید برای تک تکشون گریه ...

الهی 😭 

دقیقا 

ادمایی هستن یه عمر نون حلال خوردن

بخدا الان انقد سختی میکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز میخونی؟قرآن چی ؟

بله قرآن هم در اون حد که ختم بگیرم نه ولی در طول روز زیاد آیت الکرسی میخونم موقع بیرون رفتن از خونه حتما سوره اخلاص میخونم اینا که مشخصه هرزگاهیم یک دو صفحه فقط معنی فارسی میخونم

بله قرآن هم در اون حد که ختم بگیرم نه ولی در طول روز زیاد آیت الکرسی میخونم موقع بیرون رفتن از خونه ...

خیلی هم عالی 

آفرین واقعا 

دوست داشتی درخواست بده کمکت کنم اگر خدا بخواد  اگر مشکلی بود 

یا علی

همینجا بگو دیگه بقیه هم استفاده میکنن

خلاصه بگم

هر شب به روزت فکر کن و از گناهات توبه کن و اصلاح کن 

توبه توبه توبه 

و صدقه بده 

و متوسل شو و کمک بخواه از اقا صاحب زمان مهدی عج 

با ایشون صحبت کن در طول روز تا میتونی صلوات هدیه کن بهشون 

و دعا کن براشون آقا به شدت دست میگیرن سلام منم بهشون برسون 

یا علی

خلاصه بگمهر شب به روزت فکر کن و از گناهات توبه کن و اصلاح کن توبه توبه توبه و صدقه بده و متوسل شو و ...

والا به خدا که شبا قبل از خوابم استغفار سی بندی امام علی رو هم میخونم 😂 خلاصه برنامه استغفارم دارم میدونی امسال خیلی عجیب بود یه هو حامله شدم درامدم قبلش خوب بود بعد اون کلا هرچی پروژه ی کاری داشتم همشون به طرز عجیبی  کنسل کردن دیگه هیچی هم نتونستم بگیرم اونم چی توی تایمی که واقعاااااا به پول نیاز دارم تازه چند وقت دیگه همون سرکارمم نمیتونم برم درآمدم اونجاهم قطع میشه اوضاع خیلی خراب شده