2777
2789
عنوان

برای عزیزایی واقعا میخواید ازدواج کنید یه راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 84 پست
در کل اسی بدون اخلاق و شعور و تحصیلات. ، واقعا باعث میشه آدم های درست و حسابی به آدم جذب بشن تو واقع ...

آخه من برای اون چیزی که واقعا از ته دلم تلاش کردم نرسیدم، 

نه به خر رسیدم نه خرما.

موندم تو ۲۷ سالگی کاملا مسیرمو گم کردم

۱۴۰۴/۷/۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا نکنه..تا وقتی زنده ای شکست معنی نداره اینا تجربه اس همه اس💪

آخه تقریبا بیشتر از ۸ ساله شکست پشت شکست. شکست های مشابه اشتباه های مشابه. هی میخوام از این چرخه درآم نمیشه که نمیشه

۱۴۰۴/۷/۲۵

فکر می‌کنی مطمئنا با تلاشی که داشتی از خیلیا جلو تری

نمیدونم واقعا،

حس میکنم لیاقت اون آرزو و هدفی که دارم، رو ندارم. استعدادشو ندارم. 

ای کاش سالها قبل انقد کله شقی نمیکردم و مسیر تحصیلیمو عوض میکردم

۱۴۰۴/۷/۲۵

چجور شکستی؟ تحصیلی؟ شغلی؟ عاطفی؟

تحصیلی که منجر به شغلی میشه

میدونی من یه رشته رو دوبار رفتم دانشگاه هر بار هم انصراف دادم اومدم بیرون

بعدشم خواستم خودخوان بخونم(برنامه نویسی و طراحی وب) ول نتونستم چون تمرکز نداشتم و یسری مشکلات روانی 

بعد دوره برداشتم ولی نتونستم ادامه بدم

الان ۸ ساله دور خودم دارم میچرخم ببخشید نمیدونم چه گوهی دارم میخورم.

انقد که به زور براش تلاش کردم یبار ننشستم از خودم بپرسم اصلا استعدادشو داری؟

چون اینهمه سال و وقفش کردم هی گفتم حیفه باید ادامه ش بدم که اینهمه سالم هدر رفت

الان به واقعیت رسیدم که من بدرد این کا نمیخورم ولی نمیتونم بیام بیرون. نمیتونم. عمرمو پاش گداشتم

مثل کسی که بخاطر پزشکی ۸ بار کنکور بده و بجز پزشکی دیکه چیزی نگیخواد چون ۸ سالشو هدر داده

۱۴۰۴/۷/۲۵

نمیدونم واقعا،حس میکنم لیاقت اون آرزو و هدفی که دارم، رو ندارم. استعدادشو ندارم. ای کاش سالها قبل ان ...

دقیقا من میفهمم چی میگی. 

منم همین اشتباه رو داشتم. و مسیر اشتباه رفتم. الآنم موندم چه کار کنم. با اینکه خیلی باهوش بودم و همه میگفتن حتما آینده خوب بخواهم داشت ...🥲

تحصیلی که منجر به شغلی میشهمیدونی من یه رشته رو دوبار رفتم دانشگاه هر بار هم انصراف دادم اومدم بیرون ...

چقدر منی اسی 

منم دقیقا اینکه اولش مسیر بدی رفتم توی تحصیل و دیدم زیاد استعدادش و ندارم با وجود علاقم 

گفتم برم برنامه نویسی و طراحی وب یاد بگیرم چقدررر هزینه دوره کزدما ولی متاسفانه دیدم چیزی از اون در نیومد. الان خودمم نمی‌فهمم باید چیکار کنم چه مسیری رو برم 

دقیقا من میفهمم چی میگی. منم همین اشتباه رو داشتم. و مسیر اشتباه رفتم. الآنم موندم چه کار کنم. با ای ...

ببین من اشتباه کردم گول حرفای اونا رو خوردم که میگن باهوشی و باید حتما یچی بشی. همون حرفا میان تو ذهنت نمیزارن دست به تجربه چیزای مختلف بزنی

از طرفی فشار خانواده که میگن باید حتما یه شغل با پرستیژ داشته باشی. از طرفی کمالگرایی خودم. 

الان میدونم باااید تغییر رشته بدم ولی حیفم میاد خیلی هزینه کردم برای برنامه نویسی. و اینکه سنمم بالاست .

اه کلی فکر تو سرمه

۱۴۰۴/۷/۲۵

تحصیلی که منجر به شغلی میشهمیدونی من یه رشته رو دوبار رفتم دانشگاه هر بار هم انصراف دادم اومدم بیرون ...

عزیزدلم تحصیل رو اصللللللا جزو شکستها حساب نکن..

الانم اصلا دیر نیس تازه ۲۷ساله ای!

این رشته رو دوس داشتی یا فقط هدفت شغل بود؟ اگه واقعا دوس داری و استعدادش رو داری همین راه رو برو تا بهش برسی

اگر نه همین جا دور بزن و برو سراغ چیز دیگه چون هنوز دیر نشده

سنی نداری.حتی پسر خنگ تر از خودتون گیرتون اومد الکی عیب روش نزارین شاید مورد از اون بهتر گیرتون نیوم ...

ببین هر کسی تو چیزی باهوشه یکی تو ورزش یکی تو تئوری یکی تو کارای دستی.

من فکرم زیادی بسته بود اون زمانا که هر کی میومد که باهام متفاوت بود بدون اینکه بهش فرصت شناخت بدم اخ و پیف میکردم میگفتم خنگه

۱۴۰۴/۷/۲۵

چقدر منی اسی منم دقیقا اینکه اولش مسیر بدی رفتم توی تحصیل و دیدم زیاد استعدادش و ندارم با وجود علاقم ...

منم. البته چون چندییییین ساله تو این مسیرم حس میکنم دیگه زده شدم.

شما چند سالته عزیزم؟ الان میخواین با ایندتون چیکار کنین؟

۱۴۰۴/۷/۲۵