2777
2789
عنوان

باردارم انگار از قحطی برگشتم انقد گرسنم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا ولی ۹۷ قبل صبحانه سر مرز هست

آره قبل بارداری ک آزمایش دادم 102 بودم دکتر گفت سر مرزه برا بارداری اصلا خوب نیست. الان ب زور آوردم رو 97

تازه من اصلا شیرینی نمی‌خورم ینی قند مصنوعی خییییلی کم شاید بخورم. اضافه وزنم همش ی کیلو دارم ولی نمیدونم چرا انقد قندم بالاست 

پیاده روی کنم که زودتر هضم میشننن 😮

غذاهای مقوی بخور سینه مرغ بوقلمون برنج و نون نخور چون اینا قندرو بالا میبرن سبزیجات  میوه هم واسه خوردنش رعایت کن چون قندرو بالا میبره نهایت روزی یدوتا

پیاده روی کنم که زودتر هضم میشننن 😮

نه بدنت یه انسولین مقاومه برای همینه که قند به سلولات نمیرسه منم مثله توام و فقط با پیاده روی میتونم سطح قند خون بدنمو نرمال نگه دارم

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

غذاهای مقوی بخور سینه مرغ بوقلمون برنج و نون نخور چون اینا قندرو بالا میبرن سبزیجات میوه هم واسه خو ...

وای آره برنج جدیدا زیاد خوردم آخه بدون نون یا برنج ته دلمم نمیگیره چیزی 🫠بعد اصلا حوصله آشپزی ندارم هرچی میخوام درست کنم حس میکنم بدم میاد ازش نمیذارم نمیدونم چرا اینجوری شدممم من ک انقد عاشق غذا بودم 🥺

سرما هم خوردم مزه و بو هیچی نمی‌فهمم.