2777
2789
عنوان

خوشحال میشین ی نفر ک بهتون خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 48 پست
اره عزیزم 😔😔 درسته صحبتاتون.با اینکه ای اقا خیلی میخوادم ولی اذیتش میکنم

عزیزم باور کن من زودتر از تو تجربه کردم

دلم هوای قبلیو که خوبیاش توی بدیاش گم میشد میکرد

و اونی که باهاشمو اذیت میکردم 

رسید روزی که قبلیه بعد ۴ سال برگشت

همینکه دیدم پشیمونه انگار آب ریختن رو اتیش دلم و دیدم وا من اصلا دوستش ندارم و دلم براش تنگ نیست من فقط چون پس زده شده بودم حالم بد بوده

و از قضا اینی که باهاش بودم از بس خوب بود دلمو زده بود تا رسید زمانی که از دست اذیتایی که سر من میشد خواست ولم کنه

اونجا بود که به خودم اومدم گفتم احمق این دوستت داره نذار از دستت بره

نذار به اینجا برسی که این آدمه خوب بخواد از دست اذیتات بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ارامشی ک بهتون داده رو واسه تون حفظ کنه.منم تلاش میکنم بتونم ب یاری خدا🌺

ختم قران شروع کن ذکر بگو زیارت عاشورا بخون 

من یه دختر از ظاهر اهل تیپ و بروزم ولی هیچ چیزی اندازه به خدا نزدیک شدن منو بهبود نداد عزیزم 

ختم قران شروع کن ذکر بگو زیارت عاشورا بخون من یه دختر از ظاهر اهل تیپ و بروزم ولی هیچ چیزی اندازه به ...

اره زیارت عاشورا شروع کردم.اولش دلگیر بودم از خدا ولی الان بهتر شدم.ممنون عزیزم از راهنمایی تون

معلومه که دیر یا زود بهم میزنن

کسی که نتونسته رابطه اولشو نگه داره

میتونه با دومی زندگی کنه؟

ادم تنوع طلب...

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

اره زیارت عاشورا شروع کردم.اولش دلگیر بودم از خدا ولی الان بهتر شدم.ممنون عزیزم از راهنمایی تون

خواهش میکنم کاری نکردم 

نه عزیزم بدون هر اتفاقی بیوفته خیری توش هست خیر داستان رو چند ماه یا سال متوجه میشی درست میشه همه چی 

اره امیدوارم ب راه راست بیادش ودست از کاراش اخرش برداره

چند وقته متاهل شدین؟ ک اذیت داره هنوز 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
چند وقته متاهل شدین؟ ک اذیت داره هنوز

من الان سی و چهار سالمه و هفده ساله نامزد شدم و بیست و ی ساله فک کنم ازدواج کردم.دو سال از من شوهرم بزرگ تر بود.ی یازده سالی زنش بودم درست نشد و من جدا شدم والانم تو رابطم. ولی هنوز متاسفانه دلتنگ میشم گاهی وقت.اما هیچ وقتم نمیخوام بهش برگردم  .وبراشون دعای خیر کردم