2777
2789
عنوان

برای عزیزایی واقعا میخواید ازدواج کنید یه راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 84 پست
یه ذره حرفت درسته ولی خدا هم بخواد کاری کنه از کسی اجازه نمیگیره یهو یه کیس عالی یه جوری میفرسته برا ...

اره دقیقا هم همینه. 

خدا کنه خدا برای آدم بخواد. ... 

هیچی جلوشو نمیگیره. 

ینی چی منظورت اینه ی اشتباه بد بهتر از ی اشتباه بدتره؟!خب عزیزم هرکس نسبت ب شرایط و علایقش کسی پیدا ...

اینجا دارم از احتمالات حرف میزنم یجورایی. مثلا وقتی ۱۰۰ تا پسر ببیننت بالاخره ۵ درصدم خوششون بیان ازت ۵ نفر تو لیست داری. اگه خوش اخلاق باشی شاید ۶ نفر اگه خوشتیپ باشی شاید ۱۰ نفر. ولی اگه مثل من همش تو اتاقت بشینی درس بخونی و وقت تیپ و آرایش نداشته باشی افسرده هم باشی و کلا ۳۰ نفر ببیننت چند نفر میره تو لیست؟

و اینکه چرا ازدواج مهمه تو چه تایمی انجام بشه. من ۴۰ سالگی ازدواج کنم فایدش چیه آخه

دیگه نه دوقی نه شوقی نه بچه ای...

۱۴۰۴/۷/۲۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره موافقمبعضی از اونا دختری که تو بی پولی کتارشون بوده رو ول میکنن با یه دختر دیگه ازدواج می‌کنن ای ...

چون اون دختری که تو بی پولی کنارشون بوده انگار یجورایی خودشو لایق همون بی پولی میدونه. پسر نمیگه تو چه لولی واقعا هستی. فقط میبینه تو چقدر اعتماد بنفس داری. چقدر خودتو بالا میبینی. 

۱۴۰۴/۷/۲۵

من حرفتو زیاد قبول ندارم. نمونه اش خاله ی خودم بود همش سرش توی درس و کتاب بود و همیشه فکر و ذکرش ت ...

نمیدونم شاید من انقد تو این جامعه کوچیک خودم چرخیدم نمونه های دیگه ای ندیدم 

شاید اطراف من فقط اینطوری ازدواج میکنن تو یه خانواده یا محیط دیگه ای برم شاید خواستگارام بیشتر بشن... نمیدونم

۱۴۰۴/۷/۲۵

اینجا دارم از احتمالات حرف میزنم یجورایی. مثلا وقتی ۱۰۰ تا پسر ببیننت بالاخره ۵ درصدم خوششون بیان از ...

تیپ و ظاهر و رفتار واقعا تاثیر گذاره. 

منتها به چیزی که مهمه آدم می‌تونه با تیپ و ظاهر و اخلاق خودش کیس های متفاوتی رو به خودش جذب کنه 

مثلا به دوست دارم همیشه تیپ سنگین و رسمی داره آرایش یا ندارن یا خیلی اندک مثلا وقتی دانشگاه و یا خونه اقوام می‌ره اکثرا به عنوان یه دختر نجیب و سنگین میشناسنش و خواستگار و خاطر خواه های نجیب و خوب هم داره. 

و همینطور هم برعکسش هم هست 

یه ذره حرفت درسته ولی خدا هم بخواد کاری کنه از کسی اجازه نمیگیره یهو یه کیس عالی یه جوری میفرسته برا ...

اره موافقم ولی اعتماد بنفسم خیلی خورد شده.  تو مسیر شغلی تحصیلیم شکست خوردم، شاید بخاطر همینا اعتماد بنفسم کلا خورد شده

۱۴۰۴/۷/۲۵

یچیزی هست تو دنیای پسرا وقتی ببینن کسی خاطرخواه زیاد داره فک میکنن اون ارزشش خیی بیشتره بخاطر همینم ...

همیشه اینجوری نیس من پسرایی بودن که بهشون تمایل داشتم ولی اونا نیومدن طرفم چون فکر میکردن من ازشون خیلی سرم و قبول نمیکنم🙄

نمیدونم شاید من انقد تو این جامعه کوچیک خودم چرخیدم نمونه های دیگه ای ندیدم شاید اطراف من فقط اینطور ...

در کل اسی بدون اخلاق و شعور و تحصیلات. ، واقعا باعث میشه آدم های درست و حسابی به آدم جذب بشن تو واقعا کار درستی کردی به موقعش هم به آدم خیلی خوب میاد تو زندگیت و ازدواج می‌کنی 

چون اون دختری که تو بی پولی کنارشون بوده انگار یجورایی خودشو لایق همون بی پولی میدونه. پسر نمیگه تو ...

متنفرم از پسرایی که با این طرز تفکر زندگی میکنن 

تو اینستا یه پست دیدم در مورد همین بود

کامنتا واقعا ادمو ناراحت میکرد

همشون نوشته بودن که

من همونی بودم که باهاش تو پارک فلافل خوردم ولی بعد اینکه در کنار من پیشرفت کرد بهم خیانت کرد...

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

ددگاه پسرا از رفتارشون پیداست

حتی ذاتشون از چهرشون پیداست

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...