2777
2789

ببینید نمیخوام بگم صد در صد جواب میده،

امروز داشتم آلبوم عکسامو نگاه میکردم که یه عکس مربوط به عروسی یکی از اقوام دیدم(فرضا دختر عموم). 

من از اول دختر تیز هوشی بودم، نمیگم سلامت روان کامل یا برتری خاصی، ولی در کل خیلی عمیق بود فکرم. یه دوستی داشتم که دو سال ازم کوچیکتر بود. اون مشخص بود که فکر و ذکرش با من فرق داره.

هر چی بزرگتر شدیم تفاوتامون بیشتر نمایان شد. من همش سرم تو درس بود ولی اون همش دنبال ازدواج. سنمون کم بود من ۱۹ اون ۱۷. ولی تو همون ۱۷ سالگی کلا فکرش این بود که شوهر کنم. شیک میگشت به امید شوهر، با مامانش میرفت خونه پسرایی که پسر داشتن(مثلا خونه ما فقط وقتی میومد که داداشم وسط ترم تعطیلات میومد خونه)

میدیدم تو گوشی با کلی پسر حرف میزنه(حتی با پسری که عقد بود و زن داشت) به هیچکس نه نمیگفت و کلا با پسرا خوشرو بود. خدایی قیافه بدی هم نداشت(من اگه ۶ باشم اون ۷) 

بعدا به یه دلایلی راهمون از هم جدا شد و همچنان دورادور آمار دوست پسراشو داشتم. 

آخرم تو سن ۲۲ ازدواج کرد. اونم با پسری که عاشقشه و میپرستتش. الان ۲۵ سالشه. زندگی خوبی داره چون شوهرش عاشقشه.

میدونید منم خواستگار داشتم(نه اندازه اون) ولی هم خودم هم پدر و مادرم خیلی سخت پسند بودیم. همش میگفتیم نه فلانی اینجوریه اونیکی سطحش پایینه. ولی دوستم اهمیت نمیداد کی سطحش چجوریه. درسته دنبال پولدار بود ولی به فقیر هم نه نمیگفت و اون اخریا قبل از ازدواج با شوهر الانش قرار بود با یه پسر خیلی فقیر تر ازدواج کنه.

میخوام بگم داشتن انتخاب های زیاااااد باعث میشه یکی بالاخره به دلت بشینه و اینکه مردم نمیترسن بخاطر سختگیری بیان خونتون خواستگاری، ولی اینکه هی بخوای الکی همرو رد کنی و با پسرا بد اخلاقی کنی باعث میشه آخرم مثل من سرت بی کلاه بمونه

و نکته دیگه اینکه همش سرتون تو درس و کتاب نباشه. به خودتون برسین برین بیرون شیک بپوشین و ریلکس باشین.

حتی پسر خنگ تر از خودتون گیرتون اومد الکی عیب روش نزارین شاید مورد از اون بهتر گیرتون نیومد.

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

البته من حس میکنم دلیل مجرد موندنم این باشه که این کارا رو نکردم شاید دلیل مجرد موندن شما یچی دیگه باشه

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

من یادمه خیلی اخلاقم مثل سگ بود حتی موارد احتمالی رو هم با اخلاق عنم پروندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انصافا یکسری خواستگارا که برای ادم میان ادم بهش برمیخوره حس میکنه توهین شده به شعورش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

نظرم اینه یه نسخه رو نمیشه واس همه پیچید 

شرایط زندگی هرکس متفاوته

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

منم چون هیچکس آدم حساب نمیکردم دیر ازدواج کردم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چند سالته؟ به خنگ دیگه نه بگو خاهشا تو یکی

۲۷

یعنی چی این حرفت؟؟؟؟؟

انصافا یکسری خواستگارا که برای ادم میان ادم بهش برمیخوره حس میکنه توهین شده به شعورش

منم همچین فکری داشتم تا وقتی داداشم رفت جایی خواستگاری. داداشم موقعیتش عالی نیست ولی خیلی پسر خوبیه. دختره ردش کرد چون داداشم گفت من نمیتونم درسمو ادامه بدم. شاید اون دخترم بعد ها پشیمون بشه

نمیگم برادرگ عالیه ولی خب فرصت ماها کمتره

چند سالته عزيزم؟

۲۷

نظرم اینه یه نسخه رو نمیشه واس همه پیچید شرایط زندگی هرکس متفاوته

منم تهش همینو گفتم