2777
2789
مرسی ازتون مچکرم.شما کجایی هستید هزینه دکترتون چقدر شد.جلسه ای چند.در ماه چند بار میرین پیشش

من بندرعباسی ام و حدود دو سال پیش رفتم تو ۶ ماه کم کردم و ۶ ماه هم رژیم نگه دارنده و تموم شد. اون موقع هزینه ی داروهام با ویزیت و آنالیز روی دستگاه میشد بین ۱.۵ تا ۲  در ماه البته دکتری ک من رفتم سخت نمی‌گرفت ب غذا خوردن و اینا فقط لیست داده بود چیا نخوری بعدش اگ مثلا میخوای خورشت بخوری چطور بخوری و فلان ولی هزینه مواد غذایی ک بخوای بگیری غذا رژیمی درست کنی بیشتر از اینا میریزه ک اختیاری بود 

اها پی پودر و قرص و... هم نرومیدونی چرا سرطان انقدر زیاد شده؟ چون ملت فکر میکنن کلسیم و ویتامین خورد ...

اخه نمیدونم چقدر خرج داره‌.بعضیا هم که ارزونن خیلی الکی پلکی ان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بندرعباسی ام و حدود دو سال پیش رفتم تو ۶ ماه کم کردم و ۶ ماه هم رژیم نگه دارنده و تموم شد. اون مو ...

وایییی.پس من اصلا از پس مخارجش بر نمیام.هوف.

از چه وزنی به چه وزنی رسیدین.

اخه نمیدونم چقدر خرج داره‌.بعضیا هم که ارزونن خیلی الکی پلکی ان

ساده ترین کاری که میشه کرد سرچ کردنه

سرچ کن ببین رنج ویزیت چقدره

مطمئن باش از قرص و پودرای تو عطاری ارزون تره

لیست خریدت میتونه یکم بیشتر منتظر بمونه

اها پی پودر و قرص و... هم نرومیدونی چرا سرطان انقدر زیاد شده؟ چون ملت فکر میکنن کلسیم و ویتامین خورد ...

اگ منظورت حرفای منه ک قرص و اینا گفتم من تموم چیزایی ک دکتر گفتع رو گفتم با توجه به اینکه اون موقه منم مثل خودشون قد و وزنم تقریبا همینقدرا بود

ساده ترین کاری که میشه کرد سرچ کردنهسرچ کن ببین رنج ویزیت چقدرهمطمئن باش از قرص و پودرای تو عطاری ار ...

اها یعنی منظورتون اینه که اول برم دکتر بعد که پول دستم اومد رژیمو شروع کنم؟

اگ منظورت حرفای منه ک قرص و اینا گفتم من تموم چیزایی ک دکتر گفتع رو گفتم با توجه به اینکه اون موقه م ...

بله منظورم شما بودی

اون دکتر مطمئنا خیلی جوانب دیگه رو سنجیده و برای شما نسخه پیچیده

اون نسخه شما 

برای شما بوده

اشتباهه که به بقیه پیشنهادش بدی

وایییی.پس من اصلا از پس مخارجش بر نمیام.هوف.از چه وزنی به چه وزنی رسیدین.

نه اگ مراعات کنی تو خورد و خوراک همون مواد غذایی هم میزنع برات 

قدم ۱۶۳ وزنم ۸۰ الان ۶۰ کیلو ام

اها یعنی منظورتون اینه که اول برم دکتر بعد که پول دستم اومد رژیمو شروع کنم؟

چقدر حقوق میگیری؟

با پدر مادر زندگی نمیکنی مگه؟

خرید خونه که احتمالا با شما نیست

فقط باید پول رژیم رو بدی

و میتونی بهش بگی که غذای سفره رو میخوای داشته باشی تو رژیمت

بله منظورم شما بودیاون دکتر مطمئنا خیلی جوانب دیگه رو سنجیده و برای شما نسخه پیچیدهاون نسخه شما برای ...

من ازش دلیل تموم قرصا و مکمل ها پرسیدم و چون مشکلم با ایشون یکی بود پیشنهاد دادم پ گفت هزینش نداره وگرن بهترین راه دکتر رفتنه من تکذیب نکردم ولی قرار نیست کسی هم با خوردن مکملی ک از راه غذایی بدستش نمیاره بخواد سرطان بگیره سیسی👍

نه اگ مراعات کنی تو خورد و خوراک همون مواد غذایی هم میزنع برات قدم ۱۶۳ وزنم ۸۰ الان ۶۰ کیلو ام

ببخشید نفهمیدم 

په خوب.منم قد ۱۶۳ هدف هم ۵۵ یا ۵۰ کیلو.۲۰ الی۲۵کیلو باهاش فاصله دارم