2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برای بنده هاش چیزی رو منع نمیکنه 

بلکه در قرآن فرموده هر چی که سرتون میاد نتیجه اعمال خودتونه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

وقتی دس به هر کار بزنی گند بخوده توش پس کی مقصره؟ولی یکی دیگه همون انجام بده کارش حل بشه

خوب ببین شاید اون کاره به صلاح تو نیست

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

وقتی دس به هر کار بزنی گند بخوده توش پس کی مقصره؟ولی یکی دیگه همون انجام بده کارش حل بشه

تو با دانش و تجربه نمیری سمت اونکار .اول بسم الله هم توقع داری اوکی باشه همه چی پول پارو کنی .ایشون تجربه شو داره .صبوره .‌‌تو میخوای یه شبه ره صد ساله بری گردن خدا ننداز 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دقیقا 

همیشه تو قسطا و خرج خونه میمونیم با اینک کارم میکنیم اما طرف باید سوار ماشین انچنانی بشه با خونه لاکچری

تو با دانش و تجربه نمیری سمت اونکار .اول بسم الله هم توقع داری اوکی باشه همه چی پول پارو کنی .ایشون ...

اصلا لحث پول نبود

کلا تو هر چیزی توضیحش طولانیه از حوصله حارجه

هر چیزی هر مرحله ای از زندگیم برام یه پروژه سخت مثل هفت خوان رستم بوده!

چرت میگن 

مریضی 

خانواده بد 

دست خود ادمه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اصلا لحث پول نبودکلا تو هر چیزی توضیحش طولانیه از حوصله حارجههر چیزی هر مرحله ای از زندگیم برام یه پ ...

اووم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏