2777
2789
ببخشید نفهمیدم په خوب.منم قد ۱۶۳ هدف هم ۵۵ یا ۵۰ کیلو.۲۰ الی۲۵کیلو باهاش فاصله دارم

ینی مثلا تو بخوای سبزیجات بخری خوردش کن فریزش کنی تا یه ماه برات میزنه سینه مرغ بخوای مثلا دو سه تا بخری فریز کنی برات میزنه و وقتایی هم ک غذای خونع قابل خوردنه غذای خونه بخور 

چقدر حقوق میگیری؟با پدر مادر زندگی نمیکنی مگه؟خرید خونه که احتمالا با شما نیستفقط باید پول رژیم رو ب ...

با پدرم کار میکنم.نهایت سه تومن در ماه.باید پس اندازم بکنم تازه😩بله زندگی میکنم ولی پدرم قبول نمیکنن مخارجش رو.یکم وضعیت مالیمون اوکی نیست.

پول رژیم و دکتر دوتا میشه.

اینم پیشنهاد خوبیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ناهار کلسیم بخور من دکتربعد صبونع ویتامین بهر سه هفته ویتامین ددکتر رفتم این قرصا بهم داد و ریزش ...

چ مزه ایه؟چند درصد  اشتهارو کم میکنه؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من ازش دلیل تموم قرصا و مکمل ها پرسیدم و چون مشکلم با ایشون یکی بود پیشنهاد دادم پ گفت هزینش نداره و ...

ما از کاغذ که تغذیه نمیکنیم

معمولا یه حد خیلی زیادی از اون چیزی که بدن نیاز داره از غذای روزمره بدست میاد

بعدش اگر ازمایش خون دادی و چیزی کم و کسر بود اون موقع میری سراغ مکمل خوردن

شما ایشون رو میشناسی؟

ازمایشی چیزی دیدی ازش؟

جز قد و وزنتون دیگه چیتون به هم شبیه بوده؟ سیسی!!

چ مزه ایه؟چند درصد اشتهارو کم میکنه؟

مزه ندارع چون ۱۰۰ درصد پودر جو و ایناست و خوب محصولیه ک تاییدیه داره بالاخرع هرچیزی تو داروخونه نمیفروشن. ولی بازم سرچ کن تحقیق کن

با پدرم کار میکنم.نهایت سه تومن در ماه.باید پس اندازم بکنم تازه😩بله زندگی میکنم ولی پدرم قبول نمیکن ...

پونصد تومن کنار بذار یک ماه سخت بگذرون شرایطت رو با پزشکت مطرح کن

و آفرین به تو که تو این سن شاغلی

باید به خودت افتخار کنی

ما از کاغذ که تغذیه نمیکنیممعمولا یه حد خیلی زیادی از اون چیزی که بدن نیاز داره از غذای روزمره بدست ...

اصن دوست ندارم باهات بحث کنم چون میترسم بهت بی احترامی کنم . فقط اینو میگم که حق نظر داشتم و نظرمو گفتم با توجه به شرایطش.

خب از کجا بدونم ریزش پیدا نمیکنم.😩💔یا مشکلات پوستی.

اونجا رژیمهاش اصولی هست

نظر کاربران رو هم بخون خودت متوجه میشی

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
چه باحال یعنی بر اساس چیزایی که دارم بهم لیست میده

این دکتری ک من رفتم یه برنامه داشت و تو اون برنامه هم روند تغییراتت بود هم با دکتر در ارتباط بودی اگر سوال داشتی هم یه بخشی داشت با مواد غذایی هایی ک داشتی بهت غذا پیشنهاد میداد