2777
2789
عنوان

بنظرتون برم خونه جاریم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 71 پست
اون موقع یه سری فساد شروع میکنن که فلانی میخواد بین برادرا رو بهم بزنه

خب اونا عروسیش‌نیومدن چرا اونا ترس از این نداشتن که حرفی درست نشه

اینجور ادمارو خرکار کنی حرفشونو میزنن

بره ام مسخره میکنن که اره پاگشا نکردیم عروسیش نرفتیم ولی انقد رو داره اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهر و بچه هاشون بودن زناشون نبودن

ولی اگه من بودم میرفتم ،اولا الان باهم اشتی هستید اونموقع قهربودید،درثانی اگه شوهرت تنها بره عادت میکنه جاهای دیگه ام تتها می‌ره و بودو نبودت براش مهم نمیشه ،در حد یه عیادت برو،باز خودت میدونی 

همسرت بره و شما فقط زنگ بزن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

چی بگم والا یکی از اقوام خیلی دور مادراشون فوت کرده بود خیییییلی دور و همونو بهانه کردن در صورتی که ...

ماهم شرایطمون اینجوری بود .اقوام نیومدن ب بهونه  مسخرهههه.مام گفتیم عیب نداره برا احترام برا مریضیا و همه درداشون رفتیم،سر میزدیم ولی بازم تو شرایط های دیگ جبران نکردن  ولی الان مث سگ پشیمونیم ک کاش از همون اول محل نمیدادیم بهشون .اینجوری عزیزتر میشدیم خدایی. بذار فقط شوهرت بره خودت زنگ بزن سر سلامتی بگو ،بگو نتونستم بیام امیدوارم درکم کنی(نکرد هم ب درک) دیگه خودش اگ عقل و شعور داشته باشه درکت میکنه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

برادرشوهر و بچه هاشون بودن زناشون نبودن

به احترام برادرشوهرتون برین 

بذار بیماری چیزی بعد برای جاریت بود دیگه نرو

البته من ازاین ازخودگذشتگی ها توزندگیم زیادکردم الان همسرم میدونه مشکل ازمن نیست و.....

اما خانواده اش روزبه روز بی محبتی شون بیشترشده والان همسرمم به مرور ازشون سرد شده 

مدام گفتم محبت کنم تا اونها راجذب کن 

می بینم نه .....جای جاش که نیاز بهشون داشتم....

اما خوب همسرم دیده که بی محبتی ازسمت من نیست الان دیگه بعد سالها بهظون بی احترامی نمی کنم اما تصمیم گرفتم بعد این منم محبتمو کمترکنم تا حالیشون بشه دنیا گرده 

به همطرمم اصلا غرنزدم چیزیم نمیگم باسیاست رفتارمو ریز تغییردادم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وقتی دعوت نکردن عروسی نیومدن پاگشا نکردن چی بگیم اخه من بودم نه خودم میرفتم نه شوهرم

میدونه درد اینجاست که مادرشوهرم پشتشونه قبل عروسی میگفت رسم پاگشا برای بعد عروسی ... بعد عروسی میگه الان کی دعوت میکنه فلان همسایه گفته عروسمون رو دعوت کردم گفتم ای بابا دعوت نمی‌خواسته که  

به چه بهانه ای پاگشا نکردن؟میتونی برین ولی چیزی نبرینیا اینکه بهونه بیاری نری

نکردن دیگه خوشون رو زدن به گشادی 

میدونه درد اینجاست که مادرشوهرم پشتشونه قبل عروسی میگفت رسم پاگشا برای بعد عروسی ... بعد عروسی میگه الان کی دعوت میکنه فلان همسایه گفته عروسمون رو دعوت کردم گفتم ای بابا دعوت نمی‌خواسته که  

اون موقع یه سری فساد شروع میکنن که فلانی میخواد بین برادرا رو بهم بزنه

غلط میکنن اینجور بگن بگو شروع کننده این جدایی خانمهاشون بودن نه من 

اول گفتم برو نیم ساعته برگرد پشیمون شدم از نظرم 

تو نرو واسا شوهرت تنها بره مثل خودشون که شوهرشون تنها اومد عروسیتون

به احترام برادرشوهرتون برین بذار بیماری چیزی بعد برای جاریت بود دیگه نروالبته من ازاین ازخودگذشتگی ه ...

والا منم جفت خودتم ملاحظه کار تازه عروسی کردم ولی همسرم تا حد زیادی میدونه حق با منه و یجورایی از دست زنداداشای خودشم ناراحته امان از مامانش که فقط میخواد سرپوش بزاره