قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
خب پس اگه میدونی راه به جایی نمیبری بشین بچه هات وبزگ کن که مثل باباشون نشن..خرجی وخوردو خوراک وپوشک ...
الان مادرشوهرم نشست بچه هاشو بزرگ کرد آخرش چیشد پسرش که خراب از آب دراومد که ایکاش فقط هرز بود یه آدم دروغگوی کثیف که به همه چی قسم خورده که کاری نمیکنه...بخدا خونه نیست اصلا میاد هم سر دوساعت میره نه پولی میده نه چیزی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یبار که دیر میومد درو قفل کردم ساعت چهار صبح بود داشت درو مشکست طوری که مجبور شدم باز کنم چنان منو زد که دستم آسیب دید ... اره باید یه حرکتی بزنم بخدا دیگه کشش ندارم حداقل مهرمو اجرا میزارم البته واسه اجرا گذاشتنم پول میخاد مگه چقدر مهرمه
انشالله با رسوایی بمیره تنها دعام براش همینه چرا باهاش ازدواج کردم چرا عاقل نبودم چرا دو تا بچه براش ...
من ام اس گرفتم خودم بچه کوچیک دارم از دیشب به فکرتم از خدا میخوام به حق یدونه پسر امام رضا بحق جوادش روزگار خودت و بچه هات خوب بشه شاد باشید شوهرت آدم بشه
یبار که دیر میومد درو قفل کردم ساعت چهار صبح بود داشت درو مشکست طوری که مجبور شدم باز کنم چنان منو ز ...
اگه حمله کرد زنگ بزن پلیس و پزشک قانونی برو هم تقاضای دیه کن هم بکو من راضی به ازدواج دومش نبودم هم اگه صیغه خوندن بگو باید ثایت کنن وگرنه زنای محسنه س و .. راه زیاد داری بندازیش زندان یا پولش کنی، دست بزنش ثابت شه باشهادت همسایه هاحتی، حق طلاق مال توعه، فقط نترس❤️
خب برو جایی دعا رو باطل کن. نزدیک امام رضایی التماس دعا دارم ازت
اخه میدونم کسی دعا گرفته فقط حس میکنم چون زندگی ما خوب بود اصلا نفهمیدم چطور شد ..و اینکه یبار سرکتاب گرفتم گفتن برای شوهرت یه دعای قوی گرفتن گفتن برای باطل کردنش دو تومن بده منم اونموقع عصبی بودم بابت کاراش انجام ندادم اونموقع پولشو داشتم اما میگفتم هرزه رو میخوام چکار که پولمو حرومش کنم