2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176482 بازدید | 1526 پست
خب پس اگه میدونی راه به جایی نمیبری بشین بچه هات وبزگ کن که مثل باباشون نشن..خرجی وخوردو خوراک وپوشک ...

الان مادرشوهرم نشست بچه هاشو بزرگ کرد آخرش چیشد پسرش که خراب از آب دراومد که ایکاش فقط هرز بود یه آدم دروغگوی کثیف که به همه چی قسم خورده که کاری نمیکنه...بخدا خونه نیست اصلا میاد هم سر دوساعت می‌ره نه پولی میده نه چیزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراخودت بری عزیزم قفلو‌عوض کن شوهرت دیگه نتونه بیاد مهرتم بذار اجرا نامه دادگاهم بفرست درخونه ش، تقاضای طلاق بده بعد برو بهزیستی برای کار کمکت میکنن برابچه هاتم قیم بگیر ماهانه یه پولی میفرستن، توبرای این زندگی ومال واموال هرچقدرم که اندک باشه، تااینجا تلاش کردی مفت از دستش نده

مگه نگفت بعد مستی؟ احتمالا بعد رابطه منظورش بوده

انشالله با رسوایی بمیره تنها دعام براش همینه چرا باهاش ازدواج کردم چرا عاقل نبودم چرا دو تا بچه براش آوردم که اینطور خودمو بیچاره کنم تروخدا برام دعا کنین حال خوبی ندارم

چراخودت بری عزیزم قفلو‌عوض کن شوهرت دیگه نتونه بیاد مهرتم بذار اجرا نامه دادگاهم بفرست درخونه ش، تقا ...

یبار که دیر میومد درو قفل کردم ساعت چهار صبح بود داشت درو مشکست طوری که مجبور شدم باز کنم چنان منو زد که دستم آسیب دید ... اره باید یه حرکتی بزنم بخدا دیگه کشش ندارم حداقل مهرمو اجرا میزارم البته واسه اجرا گذاشتنم پول میخاد مگه چقدر مهرمه

انشالله با رسوایی بمیره تنها دعام براش همینه چرا باهاش ازدواج کردم چرا عاقل نبودم چرا دو تا بچه براش ...

من ام اس گرفتم خودم بچه کوچیک دارم از دیشب به فکرتم از خدا می‌خوام به حق یدونه پسر امام رضا بحق جوادش روزگار خودت و بچه هات خوب بشه شاد باشید شوهرت آدم بشه

من ام اس گرفتم خودم بچه کوچیک دارم از دیشب به فکرتم از خدا می‌خوام به حق یدونه پسر امام رضا بحق جواد ...

من خودم نزدیک اما رضام بخدا رفتم گریه کردم زاری کردم به هر چی بگین متوسل شدم اما هر روز وضعم بدتره اصلا انگار دعا برام گرفتن که روز خوش نبینم

یبار که دیر میومد درو قفل کردم ساعت چهار صبح بود داشت درو مشکست طوری که مجبور شدم باز کنم چنان منو ز ...

اگه حمله کرد زنگ بزن پلیس و پزشک قانونی برو هم تقاضای دیه کن هم بکو من راضی به ازدواج دومش نبودم هم اگه صیغه خوندن بگو باید ثایت کنن وگرنه زنای محسنه س و .. راه زیاد داری بندازیش زندان یا پولش کنی، دست بزنش ثابت شه باشهادت همسایه هاحتی، حق طلاق مال توعه، فقط نترس❤️

من خودم نزدیک اما رضام بخدا رفتم گریه کردم زاری کردم به هر چی بگین متوسل شدم اما هر روز وضعم بدتره ا ...

خب برو جایی دعا رو باطل کن. نزدیک امام رضایی التماس دعا دارم ازت

یبار که دیر میومد درو قفل کردم ساعت چهار صبح بود داشت درو مشکست طوری که مجبور شدم باز کنم چنان منو ز ...

چندتاست مهریه ات

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه حمله کرد زنگ بزن پلیس و پزشک قانونی برو هم تقاضای دیه کن هم بکو من راضی به ازدواج دومش نبودم هم ...

اره باید یه حرکتی بزنم اینطوری دارم خودمو نابود میکنم اونم که عین خیالش نیست نگران بچه ها هم نیست می‌دونه من خر هستم حتی هر کاری که کنه

خب برو جایی دعا رو باطل کن. نزدیک امام رضایی التماس دعا دارم ازت

اخه می‌دونم کسی دعا گرفته فقط حس میکنم چون زندگی ما خوب بود اصلا نفهمیدم چطور شد ..و اینکه یبار سرکتاب گرفتم گفتن برای شوهرت یه دعای قوی گرفتن گفتن برای باطل کردنش دو تومن بده منم اونموقع عصبی بودم بابت کاراش انجام ندادم اونموقع پولشو داشتم اما میگفتم هرزه رو میخوام چکار که پولمو حرومش کنم

اخه می‌دونم کسی دعا گرفته فقط حس میکنم چون زندگی ما خوب بود اصلا نفهمیدم چطور شد ..و اینکه یبار سرکت ...

خلاصه تو نت دعای باطل السحر هست بخون

سرکه با نمک بجوشون چهار گوشه خونه بریز صدای اذان بذار بلند پخش بشه