2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60112 بازدید | 479 پست

چقد چرت و پرت گفتن همه تو تاپیک ،بچه داری خیلی سخته خودت باید آمادگی جسمی و روحیشو داشته باشی،منی که با دلخواه خودم آوردم الان دهنم سرویسه اگه بدون میل خودم می بود دیگه خیلی برام سخت‌تر میشد به حرف اینا گوش نکن اینا زیر بیست ازدواج میکنن و بیست سالگی دوتا بچه دارن و سی سالگی مادربزرگ میشن سی سال بخ بالا رو پیر میدونن، رو عقل و منطق . احساس خودت تصمیم بگیر

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من ۱۳ کیلو اضافه کردم و الان ک بچم دو ماهشه ۴۶ هستم

توهم چقد سریع مث من کم کردی 🥲😅

بخدا عده ای خودشون میکشن گرم به گرم کم کنن بعد زایمان 

برا ما برعکس شده خدایا یکم از اون باد و میذاشتی بمونه اخههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بدن زن رو دچار مشکل میکنه این جلوگیری ها؟

بارداری رو خیلی بتعویق میندازه

تو اطرافیان ما یکی جلوگیری میکرد بعدش تا نزدیک ۸سال نتونست بچه دار بشه و بسختی بچه دار شد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

توهم چقد سریع مث من کم کردی 🥲😅بخدا عده ای خودشون میکشن گرم به گرم کم کنن بعد زایمان برا ما برعکس ش ...

خخ بهتر بابا لاغری بهتره ک سن بره بالا چاق میشیم 

راستی عزیزم بعد زایمان کارهای زیبایی مثل رنگ و این چیزا انجام دادی یا هیچی؟

چون من هرکاری میخوام انجام بدم میگن بده دارم افسردگی میگیرم نمیتونم ب خودم برسم

خخ بهتر بابا لاغری بهتره ک سن بره بالا چاق میشیم راستی عزیزم بعد زایمان کارهای زیبایی مثل رنگ و این ...

من دوسدارم ۵۰ بشم درگیر همین ۴. ۵ کیلو ام🤣

من بعدش کرونا اومد بچم الان بزرگه اره بدنیا اومد اول موهام کوتاهه کوتاه کردم جلوشم دکلره

ن بد نیست انجام بده 

اصلا نذار افسرده شی من خودمو داغون کردم الان خیلی پشیمونم خیلی 

میگم خودمو داغون کردم اگر شیر میدی سعی کن اصلا خودتو عصبی و ناراحت نکنی خیلی تو چهره تاثیر داره 

من چی بگم ۲ تا دارم شوهرم میگه باید سومی هم بیاری😵‍💫

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

شوهرت به این دلیل میگه که تا قبل ۴۰ پدر بشه ذوقش رو الان داره متأسفانه خصلت آدم هر چی سن بالاتر بره حوصله کمتر میشه 

همسر منم همین هست میگه تا قبل۳۵سالگیم بچه دومی رو بیاریم 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

سلامت باشی اینجا خیلی سمی شده گاهی ی ادم اگاه پیدا بشه خوشحال میشم

لطف داری ممنون گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مهم نیست زیاد چون خیلی درک می‌کنه

ببین اصلا کاری به اختلاف سنی بچه با خودت و شوهرت  نداشته باش ببین خودت از زندگی چی میخوای خودت صلاح زندگی خودتو بهتر میدونی کی اقدام کنی شناخت از شوهرت و زندگیت به فرصت نیاز داری آخه یکسال از زندگیت گذشته ممکنه نه تو و نه همسرت خیلی از هم شناخت کامل نداشته باشید اینجوری بعدها عذاب میکشی 

هیچی بگو برو زن دیگه بگیر من توان ندارم

جالبه تو همه تاپیک ها اولین کامنت و میزاری و همیشه یه نظر چرت و پرت و عجیب..‌. فکرکنم نهایت ۱۳ سالت باشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫