2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موقع نرفتم بدونم هوا چطوریه ولی ما ک جنوب شرقی ایرانیم از الان سرما بدجور اومده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

واقعیت اینه که هوا سرد شده تو شمال.حتی تو پارک ها ک تابستون تا۱..۲ صبح مردم میرفتن پیاده روی و شب نشینی الان دیگه ۷..۸ شب هم خیلی کم میرن بیرون. فکر کنم جنوب گزینه بهتری باشه.. کیش یا قشم مثلا اگر شرایط دارین. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

واااا معلومه که نه 

مردها عقلشون اندازه خانمها نمیرسه چون زنها تمام جوانب می‌سنجند و ریز بینن 

الانم هوا سرده که هیچ بلکه سرماخوردگی شیوع بالایی داره بشینین خونه پای بچه هاتون وقت برای سفر بسیاره 

گفته بودن هوا خنک میشه از فردا البته ک دوشنبه بود😐ولی نمیدونم هواشناسی نداری ببسنی

دیدم یکمم بارونیه اه دلم نمیخواد از خونه برم‌جایی میگه دلم گرفته 😭خیلی استرس بچه هام دارم

واقعیت اینه که هوا سرد شده تو شمال.حتی تو پارک ها ک تابستون تا۱..۲ صبح مردم میرفتن پیاده روی و شب نش ...

اره. جنوب الان واسه سفر خوبه. روزا هوا خنك و بهاري شده. شبم معمولي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

به نظرت مردم رامسر نوزاد و بچه ندارن؟؟یا بچه هاشون رو قرنطینه میکنن تا هوا گرم بشه؟؟بچه هارو فقط لبا ...

اونا تو خونه استریل خودشون هستن نه مسافر 

مسافر از بیرون غذامیخوره آب و هوا و طبع بدنش یا مردم اون شهر فرق داره تو محیطی هست که عمومیه و نوزاد حساسه خصوصا

خیلی اینا باهم فرق میکنه