2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یا مادرم

120 بازدید | 10 پست

یه سوال میپرسم لطفا کسی توهین نکنه من باردارم حساسم حلال نمیکنم کسیو چرت و پرت بیاد بگه!

فرض کنید برید خونه ی مادرشوهرتون مثلا حدود ساعت ۹ شب بعد ازنون بپرسن شام خوردید یانه؟! بعد شما بگید بله خوردیم مرسی و واقعا هم خورده باشید فقط بچتون چون مثلا شامو دوست نداشته نخورده جاش نون پنیر که خودش خواسته خورده! بعد ساعت بگذره بشه ۱۱ ربع شب که از اول نیت داشتید اون تایما برید خونه بعد یهو مادرشوهرتون پاشه سرخود شام درست کنه به اسم اینکه نه این ناهار فردامونه و پاشه برای بچتون و حالا خودتون که شام خوردید باز غذا درست کنه و وسط درست کردنش پاشید اماده شید برید . بزور و دعوا بگه وایسا چرا اینجوری میکنی از طرفیم هم شام خوردید هم فردا همسرتون باید بره سرکار و دیر وقته !؛ یا مثلا تارف کردنش اینجوری باشه که بهتون بگه برو چایی بیار برای همسرت بعد شما از همسرتوت بپرسید که بیارم یا نه( چون عادت نداره به چایی)بعد مادرشوهرتون برگرده بگه نپرس برو بیار..

یا جدای این مورد مثلا تو صحبت ها بهش بگید لیست خرید دادید شب همسرتون بگیره ؛ بگه نه نگو اون میاد خستس (با لحن اجباری)  یا وقتی بهش میگید شب وقتی همسرتون اومده از سر کار قراره برید بیرون و برگرده بگه نه نرو چرا میری اون بیجاره خستست و بذار استراحت کنه چرا اذیتش میکنی ! 

حالا اگر همه این چیزایی که گفتم. رو مامان خودم روم اعمال میکنه بگید چه حسی باید داشته باشم؟ ایا اینکه حرصم بگیره از این همه بی توحهی به نظرم و ادمن حساب نکردنم تو هر مرحله طبیعیه یا فقط خودن حسش میکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خورده خودتو بیخیال بگیر اینجوری فقط خودت اذیت میشی

بابا اخه یعنی چی که شام خوردیم پا میشی شام میذاری دوباره!ببخشید یعنی من یا دارم دروغ میگم یا دست پختم گنده یا گدایی نداریگ بخوریم یا کوفت دادم بهشون! یا یعنی چی برگردی بگی با شوهرت نرو بیرون خستس درحالی که صد دفعه بهش گفتم علاقه ی خودشه بیرون رفتنه

خیلی سختش کردی برای خودت مثلاً وقتی شام درست کر دن و زحمت کشیدن بشین بخور یا تشکر کن بردار برای ناها ...

وقتی نه امادست نه نا آماده! ۱۱ شب اشپزی کرده بعد من میگم شام خوردیم یعنی دروغ گفتم؟دستپختم خرابه؟نداریم بخوریم؟