یه سوال میپرسم لطفا کسی توهین نکنه من باردارم حساسم حلال نمیکنم کسیو چرت و پرت بیاد بگه!
فرض کنید برید خونه ی مادرشوهرتون مثلا حدود ساعت ۹ شب بعد ازنون بپرسن شام خوردید یانه؟! بعد شما بگید بله خوردیم مرسی و واقعا هم خورده باشید فقط بچتون چون مثلا شامو دوست نداشته نخورده جاش نون پنیر که خودش خواسته خورده! بعد ساعت بگذره بشه ۱۱ ربع شب که از اول نیت داشتید اون تایما برید خونه بعد یهو مادرشوهرتون پاشه سرخود شام درست کنه به اسم اینکه نه این ناهار فردامونه و پاشه برای بچتون و حالا خودتون که شام خوردید باز غذا درست کنه و وسط درست کردنش پاشید اماده شید برید . بزور و دعوا بگه وایسا چرا اینجوری میکنی از طرفیم هم شام خوردید هم فردا همسرتون باید بره سرکار و دیر وقته !؛ یا مثلا تارف کردنش اینجوری باشه که بهتون بگه برو چایی بیار برای همسرت بعد شما از همسرتوت بپرسید که بیارم یا نه( چون عادت نداره به چایی)بعد مادرشوهرتون برگرده بگه نپرس برو بیار..
یا جدای این مورد مثلا تو صحبت ها بهش بگید لیست خرید دادید شب همسرتون بگیره ؛ بگه نه نگو اون میاد خستس (با لحن اجباری) یا وقتی بهش میگید شب وقتی همسرتون اومده از سر کار قراره برید بیرون و برگرده بگه نه نرو چرا میری اون بیجاره خستست و بذار استراحت کنه چرا اذیتش میکنی !
حالا اگر همه این چیزایی که گفتم. رو مامان خودم روم اعمال میکنه بگید چه حسی باید داشته باشم؟ ایا اینکه حرصم بگیره از این همه بی توحهی به نظرم و ادمن حساب نکردنم تو هر مرحله طبیعیه یا فقط خودن حسش میکنم؟