2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هایفو

میکرونیدلینگ 

لیزر 

کلا روشای کلینیکی جوابه فقط

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خودتون استفاده کردین؟طرز تهیه اش چجوریه؟

من به خاطر فواید دیگه اش بیشتر استفاده میکنم 

پوست رو روشن میکنه، لک رو کم رنگ میکنه مخصوصا لک برای جای جوش و اینکه خیلی پوست رو شاداب میکنه و خواص ضد پیری ام داره

برنج ایرانی رو اسیاب میکنم بعد با یکم آب میزارم بپزه بافت شبیه فرنی پیدا میکنه زیرش رو که خاموش کردم کمی گلاب هم اضافه میکنم میزارم تو یخچال و تا چند روز میشه استفاده کرد 

میشه مقدار خیلی کمی عسل هم به مواد اضافه کرد 

شما انجام‌دادی؟

بستگی داره مشکلت چی باشه اخه

میکرونیدلینگ با کوکتل های گرون و برندای خوب تاثیر داره

لیزر هم همینطور

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بستگی داره مشکلت چی باشه اخهمیکرونیدلینگ با کوکتل های گرون و برندای خوب تاثیر دارهلیزر هم همینطور

لیزر co2?

راستش من رفتم دکتر بهم گفت بیا لیزر کن

ولی سرچ کردم بعد از لیزر ممکنه پوست لک بشه 

به خاطر همین دو دل شدم واقعا نمیدونم چکار کنم

لیزر co2?راستش من رفتم دکتر بهم گفت بیا لیزر کنولی سرچ کردم بعد از لیزر ممکنه پوست لک بشه به خاطر هم ...

الان فصل خوبیه براش 

اتفاقا لیزر خوبه پوستتم روشن تر میشه و کلاژن میسازه حتما برو 

من پوستم لک نیاورد 

بعدشم مراقبت میخاد

مثل جلو افتاب نری 

حتما توی طول روز ضدافتاب بزنی

من جلو افتاب اصلا نمیرفتم و اگر لازم بود ماسک میزدم

الان فصل خوبیه براش اتفاقا لیزر خوبه پوستتم روشن تر میشه و کلاژن میسازه حتما برو من پوستم لک نیاورد ...

آره دقیقا 

الان وقتشه

پوست شما چه تغییراتی کرد؟ برای افتادگی پوست هم جوابه؟

ببخشید سوالام خیلی زیاد شدن

شما تهرانید؟ دکترتون رو چجوری انتخاب کردین؟

آره دقیقا الان وقتشهپوست شما چه تغییراتی کرد؟ برای افتادگی پوست هم جوابه؟ببخشید سوالام خیلی زیاد شدن ...

نه تهران نیستم

من پوستم جای جوش داشت و تاحدی با این لیزر بهتر شد

افتادگی هم بهتره از دکتر بپرسین من اطلاعی ندارم