2777
2789
عنوان

فیلم پیرپسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3005 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیروز داره میذاره یعنی قشنگ پنج ساعت معطلی پای تلویزیون دودیقه یبار یکرب تبلیغاته دل و رودم اومد ...

تی وی ۸ بدون تبلیغ گذاشتش

ولی خب ۳ ساعت زیاده واقعا

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

مشکلات اجتماعی البته ژانر این فیلم نیست. چند نفر در اطرافیان شما و من اینطور هستن ؟ خیلی خیلی کم یا ...

پدر من مواد مصرف میکنن! 

هم تجاوز تو جامعه هست هم قتل چرا به اینا توجه نمیکنید

رعنا خودش هم قاطی داشت. له له توجه از طرف مردها رو میزد. اول به حساب مخ زدن باباهه اومد ، خونه رو با ...

بنطر من مقصر تمام این اتفاقات حماقت و نفهمی رعنا بود. اخه یه زن تنها میاد تو خونه ای که سه تا مرد مجرد هستن میشینه؟؟؟؟ نه واحد دیگه ای داره اون خونه، نه همسایه ای، نه کسی...فقط سه تا مرد مجرد. اون سه تا مرد اگه امامزاده ام بودن، رعنا سالم از اون خونه بیرون نمیومد

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دیگه شبکه خانگی و سینما خیانت رو عادی سازی کردن رفتن سراغ پروژه بعدی تجاوز و قتل فرزند

الان تو سریال از یاد رفته پریسا و شهاب ازدواج نکرده دارن تو یه خونه باغ زندگی میکنن. خب قشنگ معلومه میخوان این چیزارو عادی سازی کنن

وای چقدر از دست غلام حرص خوردم وای

خیلی خوب بازی کرده بود حسن پورشیرازی. واقعا از بازی خوبش لذت بردم

خب هر فیلم ژانری داره! شما فیلمای طنز ابکی دوس دارین که اخرش به ازدواج ختم میشه و فیلم با هجو جلو او ...

نه عزیزم، اصلا همچین چیزی نیست. دراینکه این فیلم قوی بود، شکی نیست. اما واقعا روند داستان و اون حجم از خشونت و هرزگی و کثافت، حال تماشاچی و دگرگون میکنه. وگرنه اینهمه فیلم خوب داشتیم که اخرشم خوب تموم نشده، مثل درباره الی

سینمای ایران واقعا داغون شده من که نمی‌پسندم این فیلما یک در میلیون هم اتفاق نمیفته تو جامعه فقط نفر ...

دقیقا خیلی فیلما یا رمان هایی ک نوشته میشه واقعیت جامعه نیس فقط صرفا ی سرگرمیه ک متاسفانه با مهم جلوه دادنشون جامعه ب اون سمت کشیده میشه و برای مردم جامیفته

سینمای ایران واقعا داغون شده من که نمی‌پسندم این فیلما یک در میلیون هم اتفاق نمیفته تو جامعه فقط نفر ...

منم حرف شما رو زدم، همسرم گفت متاسفانه زیاد اتفاق میفته، اینکه ما دور و برمون این چیزارو نمیبینیم، دلیل بر این نیست که اتفاق نمیفته.