2777
2789
میشه بگید کلاس آنلاین بردارم یا حضوری و کدوم بهتره؟ و ازکجا بدونم چه فردی خوبه برا تدریس

بستگی به مدرس داره نه حضوری و آنلاین بودنش

نمونه کاراش رو ببین پروژه هاش رو ببین اساتیدش کیا بودن؟ چه برنامه نویس هایی رو می شناسه؟ و ...

اگر کاربلد باشه سایت داره و رزومه اش روی سایتش هست مطالعه کن رزومه شو

اگر نه لینک گیت هاب شخصیش رو بگیر کداشو چک کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طراحی سایت با نرم افزار نویسی فرق داره جاناشما ۶ ماه دیگه که اون دوره رو تمام کردی تمرکزت رو بذار رو ...

ممنون قشنگم دنبال کار و‌پروژه نیستم تا الان تو شرکت یکی از اشنایان سئو کار میکردم، مدتیه سرکار نمیرم از روی علاقه میخاستم برم برنامه نویسی، شما ک از نرم افزار نویسی گفتی برام جالب شد ک برم سمت اون یا ن

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
بستگی به مدرس داره نه حضوری و آنلاین بودنشنمونه کاراش رو ببین پروژه هاش رو ببین اساتیدش کیا بودن؟ چه ...

شما تو تهران میشناسید جایی ‌ک خوب باشه برا یادگیری؟ چه حضوری چه آنلاین.

شما تو تهران میشناسید جایی ‌ک خوب باشه برا یادگیری؟ چه حضوری چه آنلاین.

سایت رهنماکالج رو سرچ کنید اگر تهرانید

سرآمد هستن و تیم ورک قوی ای دارن

فرصت کانکشن هم در نهایت میدن به تاپ های هر دوره

بوت کمپ هم دارن

سرچ کنید با پشتیبانی صحبت کنین سبک سنگین کنید اگر مناسب دید ادامه بدید اگر نه بگید باز موسسه بهتون معرفی کنم

سایت رهنماکالج رو سرچ کنید اگر تهرانیدسرآمد هستن و تیم ورک قوی ای دارنفرصت کانکشن هم در نهایت میدن ب ...

ببخشید سوالام زیاد شد اذیتتون کردم🌹

مرسیی

فقط اینجا بپرسم ازتون؟ برا موسسه

اره اگر تبلیغات کنی و به کارت وارد باشی و وقت بذاری میشه چرا نشهولی تو کار آزاد ثابت اصلا معنی نداره ...

عزیزم به جای پس انداز  چرا وام بر نمیداری که یه سرمایه گذاری کنی از اون هم پول در بیاری که سر سال هم خیالت راحت باشه هم لتونب یه کاری کنی بلاخره شما که مستاجری مجبوری یه برنامه راهبردی برا خودت بچینی 

همه اینایی که تو امضات نوشتی مسلطی و حرفه‌ای؟یا نه از هر کدوم یه خورده بلدی

حرفه ای 

ریز خورده هارو ننوشتم😂🤦🏻‍♀️

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻‍♀|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست🤾🏻‍♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻‍♀️|آشپز👩🏻‍🍳|شماره‌دوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻‍♀️

هوش مصنوعیپایتونپی اچ پیوردپرسسئوبسته به نیاز مشتری تشخیص میدم با کدوم زبان برنامه نویسی باید براش پ ...

سلام. من هم رشتم کامپیوتر بود اما خیلی علاقه نداشتم چیزی هم یاد نگرفتم فقط مدرک لیسانس گرفتم ، شما بیرون کلاس رفتین برنامه نویس شدین؟!

آخه تو دانشگاه در حد پروژه های بیرونی باهامون کار نمیکردن.

بلدی؟ بگو چه پروژه ای باهاشون زدی؟اگه اول راهی اینو حواست باشه کارفرماها کار ندارن تو چه زبان هایی ر ...

هنوز هیچی😁

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

یکی دادیاره

36میگیره 28سالشه

هرچی لازم داشته باشه میگیره

ماهی دوتومن تارا شارژ میشه اقلام خوراکی برای خونه میگیره

بیرون غذایی چیزی بخورن گاهی کارتشو میده

طلا هم خریده

پولم به خوش حسابا قرض میده

ماهی یه تومن هم یه بچه بدسرپرست داره ویه پیرزن تو فامیل دارن که فقیره پنهانی پول میریزن براش

به مادرم ماهی 2 تومن پول میده

سلام 

مجردم و حقوقم در ماه 100 میلیون تومان هست

برنامه نویس وب و برنامه نویس موبایل هستم با چهار سال سابقه ی حرفه ای برنامه نویسی هستم

هم استخدام تو یک استارتاپ بک اند نویس یکی از اپ های معروف ایرانی ام ( نمیتونم اسم ببرم )

هم وب سایت های شخصی دارم گردش مالی داره برام و هم تو مارکت هایی مثل کافه بازار و فروش قالب وردپرسو  افزونه محصولات دارم میفروشم

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

گلی من رشتم کامپیوتر بوده گرایش فناوری اطلاعات ولی هیچی یادم نیس هیچیییاز هفته بعد کلاس طراحی جامع س ...

سلام دوره ی چه زبان برنامه نویسی شرکت کردید؟ چه نرم افزاری میخای بزنی ؟ برای دسکتااپ؟ الان بازار کار نرم افزار به شدت پایینه چون موبایل و تبلت و وب بازار کار رو احاطه کردن تقریبا به نظرم بجای نرم افزار برید سراغ برنامه نویسی موبایل یا برنامه نویسی وب که روی بورسه و درآمدش هم خوبه

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77