یه پدر متجاوز و کثیفدو تا بچه هم دارهیه زن میاد طبقه بالاشون یکی از پسرا و پدره عاشقش میشنپدره زنه ر ...
علی ام می میره. ندیدی چقدر خون ازش رفته بود. چون رصا صداش کرد به زور خودشو از زمین بلند که بره بهش کمک کنه. وقتی پدرشو کشت و دید رضا هم مرده، دراز کشید روزمین که خون ازش بره و خودشم بمیره
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبح قتل و تجاوز رو ریختن با این فیلم های کثافتشون. چندتا فیلم مبتذل مثل کیک محبوب من و پیر پسر و ... که قتل و خاک کردن تو باغچه حیاطشونه میتونه به راحتی تو ناخودآگاه ذهن مردم فرو بره . خدا لعنت کنه سازنده ش و اون داستانی که پشت اینهاست
خب هر فیلم ژانری داره! شما فیلمای طنز ابکی دوس دارین که اخرش به ازدواج ختم میشه و فیلم با هجو جلو او ...
مشکلات اجتماعی البته ژانر این فیلم نیست. چند نفر در اطرافیان شما و من اینطور هستن ؟ خیلی خیلی کم یا هیچی . پس دعوای یه پدر سادیسمی با پسرش سر یه زن معلوم الحال جزو مشکلات اجتماع نیست. اینها سیاه نماییه و در بطن خودش به شدت تحریک و تشویق کننده جنایات تو جامعه است