2777
2789
عنوان

فیلم پیرپسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3005 بازدید | 118 پست
یه پدر متجاوز و کثیفدو تا بچه هم دارهیه زن میاد طبقه بالاشون یکی از پسرا و پدره عاشقش میشنپدره زنه ر ...

علی ام می میره. ندیدی چقدر خون ازش رفته بود. چون رصا صداش کرد به زور خودشو از زمین بلند که بره بهش کمک کنه. وقتی پدرشو کشت و دید رضا هم مرده، دراز کشید روزمین که خون ازش بره و خودشم بمیره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علی ام می میره. ندیدی چقدر خون ازش رفته بود. چون رصا صداش کرد به زور خودشو از زمین بلند که بره بهش ک ...

کاش بمیره واقعا

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

قبح قتل و تجاوز رو ریختن با این فیلم های کثافتشون. چندتا فیلم مبتذل مثل کیک محبوب من و پیر پسر و ... که قتل و خاک کردن تو باغچه حیاطشونه میتونه به راحتی تو ناخودآگاه ذهن مردم فرو بره . خدا لعنت کنه سازنده ش و اون داستانی که پشت اینهاست

هر کسی نظری داره نیاز به تمسخر نبود

اخه  اصلا. جالب. نیست کلا. فیلم های. جدید. جالب نیستن. چه این فیلم چه طنز ها

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من ندیدم و احتمالا هم نبینم کلا،اما اینطور که فهمیدم بر اساس برادران کارامازوف داستایفسکیه،پس میشه گ ...

شاید از نظر سینمایی و کارگردانی و بازیگری و کلا هنری...جزو بهترینها باشه، اما مخاطب از دیدنش اذیت میشه‌

از این بابت واسه خودم متاسفم اینقدر فیلم‌های خارجی خشن و مثبت ۱۸ دیرم که این فیلم اونقدر هم برام این ...

اره من با اینکه خیلی فیلم میبینم ولی فیلم خارجی موردعلاقم نیست و زیاد ندیدم. فیلمای ترسناک و خشن که به هیچ عنوان

دیگه شبکه خانگی و سینما خیانت رو عادی سازی کردن رفتن سراغ پروژه بعدی تجاوز و قتل فرزند

عزیزم بر اساس رمان برادران کارامازوف داستایفسکیه

احتمالا ارتباط زیادی با مشکلات جامعه نداره

همه چیزش طبق همون رمانه منتها اسم شخصیت ها،سیر زمانی و لوکیشنشون عوض شده.

خب هر فیلم ژانری داره! شما فیلمای طنز ابکی دوس دارین که اخرش به ازدواج ختم میشه و فیلم با هجو جلو او ...

مشکلات اجتماعی البته ژانر این فیلم نیست. چند نفر در اطرافیان شما و من اینطور هستن ؟ خیلی خیلی کم یا هیچی . پس دعوای یه پدر سادیسمی با پسرش سر یه زن معلوم الحال جزو مشکلات اجتماع نیست. اینها سیاه نماییه و در بطن خودش به شدت تحریک و تشویق کننده جنایات تو جامعه است

بازی حسن پورشیرازی خوب بود واقعاآخرای فیلم من گفتم انگار خودشه نقش بازی نمیکنه به ی حالت خشم دیالوگ ...

انصافا عاااالی بود بازیش. پسراهم خوب بازی کرده بودن. کلا فیلم قوی ای بود