2777
2789

وقتی شنیدم میخواد ازدواج کنه خیلی تعجب کردم  با اینکه با پسره دوست هم نبودن پسره هم خیلی معمولیه شغلش هم چندان جالب نیست توی 18 سالگی نامزد کرد تازه عقد کرده 19 سالشه.

اینا به کنار دائم استوری عاشقانه میذاره همه چیز رو استوری میکنه اینقدر قربون صدقه میره توی استوری واقعا ادم حالش بد میشه به نرم اصلا عاقلانه نیست این همه ادم ببینن که چی تازه طرف پرو میشه

یه جوری قربون صدقه میره انگار پسره لطف کرده گرفتتش:///

حس میکنم حیثیتم رفته با این دختر عمم کل خانواده مخصوصا مادری همه تحصیل کرده و پخته و اهل پیشرفت این اینجوری.دیپلمش رو به زور گرفت نمیدونم چرا توی این دوره زمونه که همه دیگه یکم به استقلال اهمیت میدن این اینجوری کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داره عزیزم شما اذیت میشی خب باز نکن استوریو

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

اگ خیلی رو مخته انفالو کن 

من خودم هرکی رو بیینم با عقایدمو طرز فکرم 

سازگار نیس تو مجازی انفالو

تو واقعیت ارتباطو کم میکنم 

با بحث کردن و حرص خوردن فقط وقتت 

تلف میشه چون ن اون تغییر میکنه ن شما

اخی خوبه ک اینجوری عشق دارن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

معیار ادمها با هم فرق داره .قرار نیست همه تحصیل کرده بشن یا همه تا سن خاصی منتطر ازدواج بمونن  منم اون روش استوری رو نمی پسندم ولی وقتی کسی رفتاری داره که ازش لذت میبره و ضرری واسه ما نداره اگر ما دوستش نداریم میتونیم نبینیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خب به تو چه ، باید از تو اجازه می‌گرفت ؟

حیثیت آدم با اعمال و رفتار خودش حفظ میشه یا به خطر میوفته نه با ازدواج دختر فلان عمه ، دلش خواسته ازدواج کرده خلاف عرف و شرع که نیست الان اگر روزی با یک نفر دوست میشد به به و چه چه میکردی ؟ 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵