2777
2789
نه من اصلا براش نمیگیرم تا دانشگاه قبول شد بعد گوشی خودم هست گوشی داشته باشه یابازی میریزن یا توسایت ...

منم مث دختر شما بودم 

و البته بابت این موضوع ناراحت نیستم 

بعدا ازتون تشکر هم میکنه بابتش مطمئن باشید

وای مدرسه دولتی افتضاحه حس پاستوریزه بودن دارم یا اشتباه میکنم؟ 😐

آغا من کاری ندارم حق با توعه اصولا نباید بفهمن به این زودیا

ولی متاسفانه اکثر بچه ها در جریانن الان، مخصوصا پسرا واقعا جامعه شدیدا بد شده

کلا تربیت بعضی بچه ها افتاده دست بزرگترای فاسد بعضی پدر مادرا اصلا شعور و فرهنگ حرف زدن پیش بچه رو بلد نیستن میان از صبح تا شبم شبکه های جم رو نگا میکنن گوشی با فیل ترشکن میدن دستشون بچه از خودش درمیاد، وقتیم درمیاد دیگه راه چاره ای نیست از پسش برنمیان

باز ما میفهمیدیم یه سنگ میزاشتیم روش همونجا میموند فقط تو ذهنمون خودخوری میکردیم که ینی چی اینکارا 

اینا میفهمن میرن شوهر میکنن نهایت تا سن ۱۳ ۱۴ سالگی دووم میارن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آغا من کاری ندارم حق با توعه اصولا نباید بفهمن به این زودیاولی متاسفانه اکثر بچه ها در جریانن الان، ...

والا 

مال ما این جوری بود که من از 3 سالگی به بعد رنگ ماهواره رو هم ندیدم 

حالا شمارو نمیدونم 

خودمون نداشتیم فقط مادر بزرگم اینا داشتن که نمیذاشتن فیلماشو ببینم

والا مال ما این جوری بود که من از 3 سالگی به بعد رنگ ماهواره رو هم ندیدم حالا شمارو نمیدونم خودمون ن ...

والا ما هم نداشتیم خودمو نمیگم 

وضعیت الان جامعه رو میگم اونایی که تو خونه متوجه میشن میرن تو مدرسه اعلام میکننو میگم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂