2777
2789

وقتی بخوایم با خدا حرف بزنیم

حتما باید بیرون باشه ک رو به آسمون باشه؟

یا تو اتاق و اینا هم میتونیم حرف بزنیم

میدونم از دلم خبر داره اما دلم میخواد حرف بزنم اروم شم💔

نماز اول وقت بخونین. با خدا و امام زمان بعدش صحبت و درددل کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز نمیخونم کلنفقط حرف میزنم

شروع کنین نماز رو.
نماز مهمترین عبادته کلید بهشته ستون دینه.
شرط قبولی همه اعمال و عبادات نمازه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ولی اصلا منو نمیبینه:(💔

فکر میکنی!!!معتقدم خدا صلاح و مصلحت مارو بهتر میدونه من الان شرایطم خیلی سخته اما دعا میکنم و میسپارم به خودش چون معتقدم برای خواستمون نباید پافشاری کنیم،، میگم خداجون هرچی صلاحیت برام رقم بزن

فکر میکنی!!!معتقدم خدا صلاح و مصلحت مارو بهتر میدونه من الان شرایطم خیلی سخته اما دعا میکنم و میسپار ...

خواسته های من طوری نیستن که صلاح بخواد

دل خوش داشتن چیز زیادیه؟

اینکه هرروز از فشار درد و روانی گریه نکنی چیز زیادیه؟

عادت ندارم💔🥲ولی امتحان میکنم

حتما امتحان کنین. نماز غذای روحه.
همینطوری که هر روز به جسمتون غذا میدین روحتون هم نیاز به غذا داره که نماز و عبادت و ارتباط با روح غذای روحه.
برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.

دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@مینای_بهاری

@ظهور313

@خانمحاجآقا

@مستانه۶۹‍