2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14089 بازدید | 320 پست
نمیشه قضاوت کرد . ما که از دل اون مادر خبر نداریم ‌. شاید مجبور بوده . شاید بیمار روحی بوده و بی احس ...

چرا وقتی تو بیمارستان بیهوش بود دکترا گفتن پنجا پنجا، رفتن بیارنش ک بیاد بالا سر بچش نیومد، اون موقع احساساتش کدوم قبری بود

یعنی چی اسی دو ساله دارع براش مادری میکنه چرا بهش حق نمیدید، میخاستی بگه مادر مهربان پسرم بعد پنج س ...

والا کاری میکنن دیگ هیچ نامادری ب بچع کسی رحم نکنه اصلا خوبی نکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان تاپیکت و قفل کن از نظر کاربرا چون شما بچه رو بدنیا نیاوردی اصلا حق اظهار نظر نداری حتی اگ بی ...

والا ازین ب بعد بشم نامادر سیندرلا، اخه من ک بدنیا نیاوردمش پس بمن چه 

دقیقا داریم ب همین فک میکنیم ازینجا بریم تا هفت سالگیش ک ابا از اسیاب افتاد بعد نمیتونه کاری کنه😐

خاله ی من بچشو از یک ماهگی گرفتن ازش ۸ماهگی هم با قانون نشد با وساطت و به زبون گرفتن تونستیم بگیریم نترس فقط علاجش یه جابه جایه نمیتونن کاری کنن 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
بخدا دیدی بعضیا رو انگار بچه بازیه، طرف بعد پنج سال برگشته میگن حق داره مادرشه، پس پدرش ک زحمتشو کشی ...

خدا لعنتش کنه اون زن رو به خاطر خودخواهی خودش چه غلطا که نمیکنه ضربه ی اول با ول کردنش بوده ضربه ی اساسی با پس گرفتنش جابه جا شین بذارین گم شه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
خاله ی من بچشو از یک ماهگی گرفتن ازش ۸ماهگی هم با قانون نشد با وساطت و به زبون گرفتن تونستیم بگیریم ...

جدی با اینک ازش بچرو گرفته بودن هم نتونسته پس بگیره یعنی

خدا لعنتش کنه اون زن رو به خاطر خودخواهی خودش چه غلطا که نمیکنه ضربه ی اول با ول کردنش بوده ضربه ی ا ...

اره بخدا فقط بخاطر اینک بهمون ضربه بزنه داره این کارو میکنه، بخدا ک اگ یه ذره برا بچه دلش تنگ شده باشه، بچه ای ک تا بدنیا اومده داده ب مامانش مامانشتا دو ماهگی بزرگش کرده بعدش هم ولش کردن

اره بخدا من میدونم از سر حسودیه، قبلا همسرم اینا واسطه فرستادن ک بیا سر زندگیت و بچتو تروخشک کن یا ح ...

اینارو ولش کن ب هر جا باد خوبی بیاد چنگ می اندازن اگر چندتا خانم عاقل و بالغ ک زندگی کردن چندین سال می فهمنن ک حق با شماست بعدم خیلی مواظب زندگیت باش چه زندگی هایی سر حسادت از هم پاشیده شده بخصوص مشخصه ک داره میسوزه از این که زندگی شما خوبه و اون سرگردون حتی دیدم بچهارو یاد میدادن ک اوقات پدر و مادر تلخ کنن اما روح و روان بچه مهم نبوده یا طرفی بوده ک با دعا و جادو وقتی دید کاری از دستش بر نمیاد 

والا کاری میکنن دیگ هیچ نامادری ب بچع کسی رحم نکنه اصلا خوبی نکنه

دقیقا بعد میگن این نامادری چرا به بچه محبت مادرانه نداره، ک مامانش بعد خوشگذرونی هاش باز بیاد بچرو بگیره، و بعضیا ب اون حق بدن

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

اینارو ولش کن ب هر جا باد خوبی بیاد چنگ می اندازن اگر چندتا خانم عاقل و بالغ ک زندگی کردن چندین سال ...

اره بخدا بچم اصلا بدون من نمیتونه یه ساعت تحمل کنه، من یه سرویس میرم صد بار میگ مامان کجایی، باورت نمیشه تو این سن کمش بهم میگه تو بهترین مامان دنیایی، بعد اونوخت ببرتش جای خودش مگ وایمیسته اونجا کسی ک تو عمرش ندیدتش، مگ بیست سالشه ک کنار بیاد، شوهرم میگ ازینجا میریم

دقیقا بعد میگن این نامادری چرا به بچه محبت مادرانه نداره، ک مامانش بعد خوشگذرونی هاش باز بیاد بچرو ب ...

بخدا من ک اصلا ب اون حق نمیدم، ادم تو هر شرایطی ک باشه بچشو نمیندازه اونم چی شیرخوار، وضع مالی دختره هم خوبه ک بگم شاید نداشته ک بزرگش کنه اصلا تو کتم نمیره ک بچتو ول کنی بدی دست مادرشوهر بزرگش کنه، اگ مرده بود انداخته بود رفته بود همه میگفتن غلط کرده رفته ک حالا بیاد بهش نده، حالا چون زنه همه طرف اونن😂😂

اسی خیلی برات ناراحت شدم دیشب بهت خیلی فک کردم و برات دعا کردم ایشالله که بچه پیش خودت بمونه

مرسی عزیزم من صلاح بچرو میخام چون هنوز خیلی کوچیک اصلا درک اینو نداره ک بگن مامانت این خانومیه ک اصلا تا حالا ندیدیش