منو شوهرم ازدواج دوممونه همسرم از ازدواج اولش یه پسر دو ساله داشت، تا الان ک نزدیک پنج سالشه من بزرگش میکنم، ننه بی عرضش از دو ماهگی ولش کردع یه بارم سراغش نگرفته، الان ک زندگیمون سرو سامون پیدا کرده، تازه رفته شکایت نامه تنظیم کرده ک میخام بچمو ببینم، الهی خدا لعنتت کنه تا الان کدوم قبری بودی،رفته سع بار شوهر کرده و جدا شده ح... رومزاده، حالا ک من ب این بچه وابسته شدم اومده ازم بگیرتش، الهی تیکه تیکه شی ک داری زندگیمونو جهنم میکنی😭😭بچه ها حالم خیلی بده توروخدا بگین چیکار کنم، اگ بچم ازم جدا شه من یه لحظه هم نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭
خدا لعنتش کنه اون زن رو به خاطر خودخواهی خودش چه غلطا که نمیکنه ضربه ی اول با ول کردنش بوده ضربه ی ا ...
اره بخدا فقط بخاطر اینک بهمون ضربه بزنه داره این کارو میکنه، بخدا ک اگ یه ذره برا بچه دلش تنگ شده باشه، بچه ای ک تا بدنیا اومده داده ب مامانش مامانشتا دو ماهگی بزرگش کرده بعدش هم ولش کردن
اره بخدا من میدونم از سر حسودیه، قبلا همسرم اینا واسطه فرستادن ک بیا سر زندگیت و بچتو تروخشک کن یا ح ...
اینارو ولش کن ب هر جا باد خوبی بیاد چنگ می اندازن اگر چندتا خانم عاقل و بالغ ک زندگی کردن چندین سال می فهمنن ک حق با شماست بعدم خیلی مواظب زندگیت باش چه زندگی هایی سر حسادت از هم پاشیده شده بخصوص مشخصه ک داره میسوزه از این که زندگی شما خوبه و اون سرگردون حتی دیدم بچهارو یاد میدادن ک اوقات پدر و مادر تلخ کنن اما روح و روان بچه مهم نبوده یا طرفی بوده ک با دعا و جادو وقتی دید کاری از دستش بر نمیاد
اینارو ولش کن ب هر جا باد خوبی بیاد چنگ می اندازن اگر چندتا خانم عاقل و بالغ ک زندگی کردن چندین سال ...
اره بخدا بچم اصلا بدون من نمیتونه یه ساعت تحمل کنه، من یه سرویس میرم صد بار میگ مامان کجایی، باورت نمیشه تو این سن کمش بهم میگه تو بهترین مامان دنیایی، بعد اونوخت ببرتش جای خودش مگ وایمیسته اونجا کسی ک تو عمرش ندیدتش، مگ بیست سالشه ک کنار بیاد، شوهرم میگ ازینجا میریم
دقیقا بعد میگن این نامادری چرا به بچه محبت مادرانه نداره، ک مامانش بعد خوشگذرونی هاش باز بیاد بچرو ب ...
بخدا من ک اصلا ب اون حق نمیدم، ادم تو هر شرایطی ک باشه بچشو نمیندازه اونم چی شیرخوار، وضع مالی دختره هم خوبه ک بگم شاید نداشته ک بزرگش کنه اصلا تو کتم نمیره ک بچتو ول کنی بدی دست مادرشوهر بزرگش کنه، اگ مرده بود انداخته بود رفته بود همه میگفتن غلط کرده رفته ک حالا بیاد بهش نده، حالا چون زنه همه طرف اونن😂😂