شاید_دردنیایی_دیگر مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 4930 عنوان چرا اینجا انقدر نسبت به فرهنگی ها گارد دارن و بد میگن 427 بازدید | 63 پست چرا واقعا ؟اگر حقوقشون کمه به خودشون مربوطه من معلم نیستم بخوام دفاع کنم ولی بارها دیدم اینجا چقدر توهین میکنن بهشون همین معلم اگر نبود شما سواد نوشتنم نداشتین فقط میخوام دلیل اینهمه توهین رو بدونم ؟ دیروز | 10:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
starstary0069 عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 2940 آره والا الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36523 نسبت به پزشک ها و کسایی که دلشون میخواد بچه شون پسر باشه هم بشدت گارد دارن دلیلشو منم نمیدونم واقعا
شاید_دردنیایی_دیگر مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 4930 آره والا البته من دقت کردم چندتا کاربر هستن همه پست های توهین به معلما رو لایک میکنننمیدونم چرا
شاید_دردنیایی_دیگر مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 4930 نسبت به پزشک ها و کسایی که دلشون میخواد بچه شون پسر باشه هم بشدت گارد دارن دلیلشو منم نمیدونم واقعا اره دقیقا
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3518 من تا حالا حرفی زدم وللللییی از وقتی بچم وارد محیط مدرسه شده حساس شدم قدیما وقت میذاشتن ولی الان چییییییهمه شون شدن بلاگر از بیکاری پناه بردن. ی شغل دستشون بگیره برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
mahnaz01382 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 6055 هرکی توهین کرده ...خوردههمینکه باحقوق کم بازم ازجون ودل مایه میزارن برای تدریس خیلیه به نظرمن بایدبالاترین حقوق حقوق معلم واستادباشهخودم معلم نیستم مهندسم ولی نظرم اینه
شاید_دردنیایی_دیگر مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 4930 من تا حالا حرفی زدم وللللییی از وقتی بچم وارد محیط مدرسه شده حساس شدم قدیما وقت میذاشتن ولی الان چیی ... همشون ؟ چون معلم بچه شما اینطوریه باید بگی همشون ؟بعدشم میتونن از راه کلاس خصوصی کلی درامد داشته باشن چه نیازی به بلاگری هستالان هرکس یک گوشی داشته باشه میزنه تو کار بلاگری
دختر_دیوانه عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3815 به همون دلیل که موقع اعلام نتایج فرهنگیان انقد تاپیک میزنن که قبول نشدیم خب همونا نباید پس فردا یه چیزی بگن از سوزشون کم بشه یا نه ؟ اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 29470 بعضیا کلا نسبت به همه گارد دارن ،نسبت به پزشکان معلمان کادر درمان پرستاران و...ولی اکثریت راجب کم کاری ها صحبت میکنند و جواب نق زدن های یه قشر رو میدن که این مشکلی نداره
maanaaa عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 3060 اینجا ب همه گارد دارنامروز طرف تاپیک زده تاریخ تولد و کد ملیم پیش وکیل مونده چیکار میتونه بکنه یکی اومد گف اره برو بگیر زود از وکیل هیچی بعید نیس اخه با تاریخ تولدت میخاد چ کنهمیگن پرستارم میگن شیفت زیاد حقوق کممیگه پزشکه شوهرم میگن بپا با مریضش نریزه رو هم
شاید_دردنیایی_دیگر مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 4930 هرکی توهین کرده ...خوردههمینکه باحقوق کم بازم ازجون ودل مایه میزارن برای تدریس خیلیه به نظرمن بایدبا ... بله تو کشور های دیگه شان معلم و حقوقش از خیلی از مشاغل بالاتره اما متاسفانه تو ایران نه تنها حقوقشون بسیار پایینه بلکه خیلیم توهین میشه بهشونجهان سوم که میگن همینجا هست
شاید_دردنیایی_دیگر مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 4930 به همون دلیل که موقع اعلام نتایج فرهنگیان انقد تاپیک میزنن که قبول نشدیم خب همونا نباید پس فردا یه چ ... بله خیلیاشون من تاپیکاشونو دیدم به خاطر قبول نشدن بود
paeez12 عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 5353 نسبت به پزشک ها و کسایی که دلشون میخواد بچه شون پسر باشه هم بشدت گارد دارن دلیلشو منم نمیدونم واقعا و همچنین تو این سایت هیچ شوهری حق نداره کاری برای مادر خواهرش کاری کنه سایت عروس های بدجنس