2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15185 بازدید | 332 پست
اسی منطقی با تا خودت هم کمتر اذیت بشی احتمال زیاد حق دیدار رو بگیره حالا ی مدت بچه رو میبینه بعد هم ...

چه شرایطی🥺من نمیخام بچم بره ب کسی دیگ بگ مامان😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعضی کاربرا حق رو دادن ب مادره؟ چون فقط زاییدتش؟

بخدا دیدی بعضیا رو انگار بچه بازیه، طرف بعد پنج سال برگشته میگن حق داره مادرشه، پس پدرش ک زحمتشو کشیده بدون جا و پول بزرگش کرده چی اصلا گور بابای بچه، خود بچه چی روح و روانش بهم میریزه، باباشو یه ساعت نمیبینه میخاد بترکه چ برسه ب اینکه یه شب یا هفته یا کلا نبینتش

داغ بچه رو ب دلش بزار، الان ک بچه از اب و گل درومده میخادش؟ اون کاربر راس گفت ازون شهر برید

اره بخدا من ب بچه وابسته شدم یه روز مادرشوهرم بردش بیرون یه ساعت دیر کرد داشتم دق میکردم همش دلم شور میزد، بخدا مگ خاب بچه رو ببینه

چه روح بزرگی داری شما خدا بهترینارو بهت بده

مرسی عزیزم ولی بعضیا خیلی ناامیدم کردن اومدم اینجا درددل کنم بدتر زدن تو پرم، یکی ازکاربرا نوشته ک استارتر چه کاره ی): 

اره بخدا من ب بچه وابسته شدم یه روز مادرشوهرم بردش بیرون یه ساعت دیر کرد داشتم دق میکردم همش دلم شور ...

عزیزم🥲💔کاش همه ی اوناایی ک بچه همسرشون پیششون بود مث شما بودن، اگ ادم بدی بودی الان باید خوشحال میشدی معلومه خیلی دوسش داری

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

مرسی عزیزم ولی بعضیا خیلی ناامیدم کردن اومدم اینجا درددل کنم بدتر زدن تو پرم، یکی ازکاربرا نوشته ک ا ...

عزیزم اینا فقط کسی ک بچه رو پس انداخته بهش میگن مادر،مادری ک مسئولیت بچشو به عهده نمیگیره چه مادریه اصلا گیریم باباش عوضی عالم بچتو بگیر و برو 

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

عزیزم🥲💔کاش همه ی اوناایی ک بچه همسرشون پیششون بود مث شما بودن، اگ ادم بدی بودی الان باید خوشحال می ...

نه بخدا از وقتی شنیدم خیلی حالم بده تازه داشتیم مزه زندگی کردن رو میچشیدیم ای خدا این چ حکمتیه

عزیزم اینا فقط کسی ک بچه رو پس انداخته بهش میگن مادر،مادری ک مسئولیت بچشو به عهده نمیگیره چه مادریه ...

اره بخدا انگار چون نه ماه تو شکمش بوده میتونه بره بعد پنج شیش سال بیاد بزور بگیرع اخه بچم نابود میشه از غصه میمیره😭😭

بخدا دیدی بعضیا رو انگار بچه بازیه، طرف بعد پنج سال برگشته میگن حق داره مادرشه، پس پدرش ک زحمتشو کشی ...

ای وای اگ بچه پنج ساله بفهمه مامانش یکی دیگ بوده ک داغون میشه اخه مگ اون درکی داره چقد بعضیا عوضین بخدا☹️

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️